- 8 Mart 2011
- 477
- 2
-
- Konu Sahibi mutluolmak
Herkese merhaba;
Benim bir konuda kararsızlığım var zunu süredir ve kafamı hala kurcalıyor.Bi sürü yol denedim.Ona buna sordum olmadı.Theta eğitimi aldım.Çözümlemeler yaptım olmadı.Ben de şimdi esmaül hüsnayı deneyeceğim.Hangi esmayı okumak lazım kararsızlık için.Ben sadece bu konuda değil
genel olarak kararsız bir insanım ve bu durum bana engel oluyor hayatta ilerlemem de fakat bu alacağım karar hayatıma başka bir yön verecek birşey.Hangi esmayı ya da duayı o kumam gerekir.Okuyup yapıp çzöüm bulan oldu mu?
ASYA30 evet dua ediyorum.Ooo dünya kadar kişisel gleişim kitabı okudum onlar yetmedi.Dediğim gibi bi sürü yol yöntem araştırdım onları öğrendim.En son theta healinge gittim.Ondan da bi sonuç alamadım.Yani b isürü çözümleme temizlik yaptık biraz ilerleme olabilirdi.Bundan dolayı esma-ül hüsnaya merak saldım.Arkadaşım elbette duanıda ihmal etme ama
karar alma sanatları ile ilgili kişisel gelişim kitaplarını da okumalısın
esmaları nasıl çekmem gerekiyor.Dışımdan mı okumam lazım içimden mi?aralıklı aralıksız nasıl?El mubdi mi diyeceğim ya mubdi mi?bir işe karar vereceğin zaman 1000 defa El Mübdi oku canım, inşallah faydası olacaktır
Iyi geceler kardeslerim.. Uzun zamandir ehliyet almaya ugrasiyorum.. Bi türlü olmuyo.. Ve artik ciddi paralar dökmeye basladim ki durumumda cok müsait degil buna.. Stres ve heyecan karisinca herseyi mahfediyorum.. Önümüzdeki sali son sinavim var.. Müminlerin müminlere yapilan duasi kabul olurmus banada dua edermisiniz.. Zira artik cok üzülmeye basladim... Bide tafsiye edeceginiz bi dua veya baska bi öneri varmi.. Simdiden allah razi olsun hepinizden...