kararsızlıktan kurtulmak ve netleşmek için esma ya da dua

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
Herkese merhaba;
Benim bir konuda kararsızlığım var zunu süredir ve kafamı hala kurcalıyor.Bi sürü yol denedim.Ona buna sordum olmadı.Theta eğitimi aldım.Çözümlemeler yaptım olmadı.Ben de şimdi esmaül hüsnayı deneyeceğim.Hangi esmayı okumak lazım kararsızlık için.Ben sadece bu konuda değil
genel olarak kararsız bir insanım ve bu durum bana engel oluyor hayatta ilerlemem de fakat bu alacağım karar hayatıma başka bir yön verecek birşey.Hangi esmayı ya da duayı o kumam gerekir.Okuyup yapıp çzöüm bulan oldu mu?

merhaba....

size veysel karane zikrini tavsiye ederim...ozaman hersey netlesecektir hayatinizda..benim öyle oldu cok sükür insallah sizinde öyle olur :)

Ya Vekil okuyabilirsin veya Ben her zmn dilimi şükretmeye alıştırdım Ben şükrettikçe hayatımdaki sorunlar çözülüverdi sen yürekten duayı bırakma sadece dogru zaman gelmemiştir cok düşünme herseyi :)

cnm mucize duadadır theta fılan hıkaye yani.. dilinden her gun eksık etme bak ozaman nasılda guzel gunler seni beklıyor olucak

Herkese merhaba;
Benim bir konuda kararsızlığım var zunu süredir ve kafamı hala kurcalıyor.Bi sürü yol denedim.Ona buna sordum olmadı.Theta eğitimi aldım.Çözümlemeler yaptım olmadı.Ben de şimdi esmaül hüsnayı deneyeceğim.Hangi esmayı okumak lazım kararsızlık için.Ben sadece bu konuda değil
genel olarak kararsız bir insanım ve bu durum bana engel oluyor hayatta ilerlemem de fakat bu alacağım karar hayatıma başka bir yön verecek birşey.Hangi esmayı ya da duayı o kumam gerekir.Okuyup yapıp çzöüm bulan oldu mu?

veysel karane zikrine baktım fakat bişey anlamadım nasıl ypacağım konusunda.Peki siz zikre ne zaman başladınız hanig konuda ya da konulardaydı nasıl çalıştınız?

bir işe karar vereceğin zaman 1000 defa El Mübdi oku canım, inşallah faydası olacaktır

Arkadaşım elbette duanıda ihmal etme ama
karar alma sanatları ile ilgili kişisel gelişim kitaplarını da okumalısın

• EL-CELİL (celalet sahibi) : kim bu ismi misk ya da sürme kalemi ile yazarak o kağıdı üzerinde taşırsa Allah ona isabetli karar verme nasip eder.
  • ER-REŞİDU( olgunluk ve hidayet veren) : kim , herhangi bir mesele hakkında ne yapacağını bilemiyorsa akşamla-yatsı arasında 99 defa bu ismi okursa ,ona rüyasında yol gösterilecektir ve onun kalbine ne yapacağı ilham edilecektir.Eğer Allah'ın bu ismi hergün zikredilirse tüm problemleri bitecektir.

kaynak :Esma-i Hüsna (Ahmet Emin İslamoğlu)

evet veysel karane zikri diye geciyor nette yazarsaniz site cikiyor veysel karane diye yazin siz...

önce euzü besmele cekip 100 kere estagfurullah el azim
sonra 100 tane salavat ( 2000 cesit var hangisini istiyorsan onu cek) en kolayini cekin siz bilirsiniz..Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.

sonra 3 ihlas 1 fatiha okuyup hediye ediceksiniz sevabini...kesinlikle hediye bagis degil.

sonrada euzü besmele cekip 100 kere la ilahe ilallah

iste bukadar,...ne sorarsaniz sorun rabbimize hemen cevap geliyor rüya yoluyla..cünki bu zikiri yapmaya baslarsaniz ki insallah yaparsiniz hergün sabah ve aksam..inaninki 10 dakika sürüyor..ben sabah ise gitmeden bide aksam yatmadan yapiyorum...icinizde öyle huzur oluyorki..artik hayatinizin en vazgecilmezi olucak..cünki bu zikirden sonra benim hic bir kabusum kalmadi korkunc rüya görürdüm felan hepsi bitti...güzel olan rüyamda görüyorum bazi seyleri olacaklari sordugum seyler misal..ama siz istemediginiz seyi zaten görmezsiniz korkmayin sakin..kimisi öyle cahilki anlatiyorum zikri korktugu icin yapmiyor..halbuki bu peygamberimizin sünneti...bunda hic bi sakinca yokki...ama iste kimisi anlamamak icin bahane ariyor diyelim...inaninki yapin cok huzurlu olcaksiniz :)

Arkadaşım elbette duanıda ihmal etme ama
karar alma sanatları ile ilgili kişisel gelişim kitaplarını da okumalısın
ASYA30 evet dua ediyorum.Ooo dünya kadar kişisel gleişim kitabı okudum onlar yetmedi.Dediğim gibi bi sürü yol yöntem araştırdım onları öğrendim.En son theta healinge gittim.Ondan da bi sonuç alamadım.Yani b isürü çözümleme temizlik yaptık biraz ilerleme olabilirdi.Bundan dolayı esma-ül hüsnaya merak saldım.

Iyi geceler kardeslerim.. Uzun zamandir ehliyet almaya ugrasiyorum.. Bi türlü olmuyo.. Ve artik ciddi paralar dökmeye basladim ki durumumda cok müsait degil buna.. Stres ve heyecan karisinca herseyi mahfediyorum.. Önümüzdeki sali son sinavim var.. Müminlerin müminlere yapilan duasi kabul olurmus banada dua edermisiniz.. Zira artik cok üzülmeye basladim... Bide tafsiye edeceginiz bi dua veya baska bi öneri varmi.. Simdiden allah razi olsun hepinizden...

Iyi geceler kardeslerim.. Uzun zamandir ehliyet almaya ugrasiyorum.. Bi türlü olmuyo.. Ve artik ciddi paralar dökmeye basladim ki durumumda cok müsait degil buna.. Stres ve heyecan karisinca herseyi mahfediyorum.. Önümüzdeki sali son sinavim var.. Müminlerin müminlere yapilan duasi kabul olurmus banada dua edermisiniz.. Zira artik cok üzülmeye basladim... Bide tafsiye edeceginiz bi dua veya baska bi öneri varmi.. Simdiden allah razi olsun hepinizden...

Ayyyy cok özür dilerim ya yeni konu acacaktim yanlis yere bastim affedin ne olur

X