eniştemiz kaç yaşında ne iş yapar huyu nasıl :))
Bazen sevgili bazen arkadas gibi konustugunuz birine...
'Beni istemeye gelenler var' denmez elbette, ortada bir iliski yokken erkekleri iter bu laflar.
Siz ondan evvel kendi hislerinizden emin olun.
Ailenizden evlilik baskisi var diye mi konusmaya basladiniz bu cocukla?
Yoksa 'Ondan baskasiyla evlilik dusunemem' diyor musunuz?
"Zaman kaybi olmasindan korkuyorum, bununla konusuyorum diye gelenleri gonderiyorum' demeniz...
'Ciddi bir iliskim olsun da kim olursa olsun' diye dusundugunuzu hissettiriyor.
Ve madem boyle dusunuyorsunuz ayni bahcede farkli evlerde oturdugunuz...
Alti ayda sadece bir kez 'ciddi ve omurluk bir iliski istiyorum' diyen ama hala arkadas oldugunuz biriyle...
Sahiden vakit kaybediyor olabilirsiniz.
Bencede İlk adımı erkeklerin atması çok önemlidir bu gibi durumlarda ,Fakat çoçuk zaten ilk adımı atmış görüşmek isteyerek ve süreklide imalarda bulunmuş görüşelim diyeŞimdi sıra sende evde canının sıkıldıgını , biraz hava almanın sana iyi gelicegini ima ederek eee birazda aklını kullanarak onun seni dışarıya çıkarmasını saglayabilirsin...Çünkü sürekli iletişim halindesiniz..!Merak etme en fazla 3. görüşmeden sonra en utangacından,çekingecine kadar olan erkek milleti mutlaka açılır aklını kullan cancagızım
Oncellikle herkese koccamann bir merhaba kizlar
Lafi cok Uzatmadan hhemen konuma gecmek.istiyorum
6ay once biriyle tanistim kizlar ayni yerdeyiz hatta ayni bahcenin icinde farkli apartmanlardayiz beni faceden eklemis ama eklemdim virus falan.filan dedi biz bi sekilde sohbete basladik 6aydir da zaman.zman arkdas gibi zaman zaman sevgili gibi konusuyoruz bi kere bulustuk Sadece.ben biraz cekingen biraz höt hot bi yapim var.herneyse artik ben boyle gitmesinden cok sikildim.cevre baskisi basta annem artik evlen ne.zman evlencen kismetlerini geri ceviriyosun falan beynimin etini yemeye basladilar.goruculeri istemiyorum bu cocuklada gorustugumu anneme soylemedim cunku daha ciddi.bisey yok ortada.
Ben artik napsam nasil etsem cocukla acik konussammi beni istemeye gelenler var biz seninle boyle.ne.olcaz desem mi bana bi akil verin ben bu konularda cok.odun bi insanim yardim edin lutfen
Ayy cnmm benim yaa gercekten harikasin sen ben gercekten odunum hic aklima gelmez boyle seylerEminim ki senin daha samimi ona sıcak davranmanı kolluyordur.Bu sayede açılması yada teklifte bulunması daha rahat olacaktır.Erkekler biz bayanların onlara hitap şeklinden konuşma tarzımızdan bile bizi ölçüp biçiyorlar bu yüzden kuzum,birtanem,cancan demende bir sakınca yoktur...Sana şu kadar söyleyeyim sana karşı birşey hissetmeyen adam mesajlarına bile cevap vermez bu kadar basit ' ne ugrasıcam der , yoluna bakar 'Ben bi ışık gördüm anlattıklarına dair ama daha samimi davran,ona bir adımda sen at mesela ; İnternette çok eglenceli videolar var whatshaptan yada faceden gönderip izlemenisi gülmesini saglayabilirsin...Bu senin onunla ilgilendigini , deger verdigini gösterir Aklına geleni söyle , yap,ilgi alanlarını onunlada paylaş :) Sonuçta kaybedecek bir şey yok,ama kazanabilirsin
Aranda bir ilişki bazında birşey yok sakınnnn !!! İstemeye gelecekler falan fistan yapmaGitsin görücüsüyle evlensin ,takılsın der alimallah ! Canım kaybedecek birşeyin yok sıcakkanlı ol,samimi davran,Görüşme imalarını sende yap ne bi,lim anlaşma durumunuza baglı :) ama işe yarayacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?