Kararsızlık.

Hic olagan gözükmüyor. Mutlu olamayabilirsiniz. Hi ama derseniz ki cok seviyorum hicbir sey umrumda degil. O zaman mutluluklar dilerim

Merhaba konum şu ben ve sevgilim ikimizde öğretmeniz aramızda 6 yaş fark var o kürt ama ailem bunu sorun etmiyor. Sorun şu ki ;
1) Babası hiç çalışmamış emekli değil ailesine sevgilim bakıyo evlenincede yardım edeceğim diyor. Öyle küçük miktarlarda değil 1000-1500 TL civarında diyor. Buna ben fazla razı olmadım çünkü miktar bana fazla geldi. Sonra kardeşleri üniversite okuyor, biri daha yeni üniversiteye başlıyacak hepsinin masrafını sevgilim karşılayacak.
2) İkimizde doğunun bir ilçesinde çalışıyoruz onun aileside orada yaşıyor. Bana ben burdan asla tayin istemem dedi benim memleketime 20 saat uzaklıkta bir yer. Daha ailemle tanışmadı ama ben senin aileni sevmezsem gelmem ona karşılık bende sevmezsem aileni gelmem dedim. O da biz kız alıyoruz diyor. Kültürlerimiz bayağı farklı.
3) İkimizde çalışıyoruz ama ailesi ve abisinin eşi çalışmadığı için onlarla eşit şartlarda yaşayacağız dedi yani ben çalışmıyormuşum gibi olacakmış kafam çok karışıyor böyle bir adamala bir ömür geçer miii?
Bu yazdıklarınızı ben yazsaydım mesela, siz bana ne cevap verirdiniz ya da ne önerirdiniz?

Merhaba konum şu ben ve sevgilim ikimizde öğretmeniz aramızda 6 yaş fark var o kürt ama ailem bunu sorun etmiyor. Sorun şu ki ;
1) Babası hiç çalışmamış emekli değil ailesine sevgilim bakıyo evlenincede yardım edeceğim diyor. Öyle küçük miktarlarda değil 1000-1500 TL civarında diyor. Buna ben fazla razı olmadım çünkü miktar bana fazla geldi. Sonra kardeşleri üniversite okuyor, biri daha yeni üniversiteye başlıyacak hepsinin masrafını sevgilim karşılayacak.
2) İkimizde doğunun bir ilçesinde çalışıyoruz onun aileside orada yaşıyor. Bana ben burdan asla tayin istemem dedi benim memleketime 20 saat uzaklıkta bir yer. Daha ailemle tanışmadı ama ben senin aileni sevmezsem gelmem ona karşılık bende sevmezsem aileni gelmem dedim. O da biz kız alıyoruz diyor. Kültürlerimiz bayağı farklı.
3) İkimizde çalışıyoruz ama ailesi ve abisinin eşi çalışmadığı için onlarla eşit şartlarda yaşayacağız dedi yani ben çalışmıyormuşum gibi olacakmış kafam çok karışıyor böyle bir adamala bir ömür geçer miii?
daha evlenmeden seni kıskacına almış şartlarını koymuş bile bile uçuruma atlamak gibi bir şey kölemisin sen..
sakın benden sana abla tavsiyesi ilk fırsatta tayinini al ve ondan uzaklaş yoksa ömrünce ağlarsın bir dost tavsiyesi bu tip adamlar gelenek adı altında kadınları sömürmeye bayılır yazık ki öğretmen ....

Sacmalamis, neden yan gelip yatan 2 insanla esit sartlarla yasayackmissin, bunun mantikli aciklamasi nedir?

Arti, maddi olarak gecinemezsiniz.

Bir de biz kiz aliyoruz lafina takildim, mal misin esya misin , seni almak nedir?

Zihniyet sakat, aile problemli, kendi sacmaliyor, uzaklas ve kac derim.

Sacmalamis, neden yan gelip yatan 2 insanla esit sartlarla yasayackmissin, bunun mantikli aciklamasi nedir?

Arti, maddi olarak gecinemezsiniz.

Bir de biz kiz aliyoruz lafina takildim, mal misin esya misin , seni almak nedir?

Zihniyet sakat, aile problemli, kendi sacmaliyor, uzaklas ve kac derim.

Çakıcan ürolojik bölgesine bi tane bidaha alamıcak kız mız..Deli oluyorum şöyle heriflere.

Ailecek seni sağacaklar yani. Eltin evinde rahat rahat bebeğine bakacak sen bakamayacaksın. Okuldan geleceksin yorgun argın yemek bulaşık ev işiyle uğraşacaksın yine bebeğine ilgilenemeyeceksin. Bu zihniyetteki adam zaten yardımcı olmaz. Eltin komşu komşu rahat rahat gezecek sen okulda nöbet tutacaksın ayakların sisecek. Aynı standartta yasayacaksın. Bayram seyranda gideceksin kaynana kpedere hizmet edeceksin.bide para vereceksin. Kendine acımıyorsan evlen. Çünkü bahsettiğin şahıs ve ailesi sana açılmayacak maddi manevi her yönden kullanacak.emin ol daha bir sürü sorun olacak kültür farkına girmiyorum bile.

X