Kararsızlık..

Fadike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
427
5
96
Diğer
Önceki konularımda işimle ilgili problemlerim olduğunu anlatmıştım ;
İş aramaya başladım yavaş yavaş ve dün bir yerle görüştüm bir klinik , şu an ki yaptığım işe yakın hemen hemen ama mesai saatleri çok uzun 2 kişi dönüşümlü olarak çalışılacakmış. Mesala 10/3 ve 3/11 arası.. Şartları şu an ki işimden çok iyi fakat mesai saati kafama takıldı gece çalışmak zor olurmu acaba? Sürekli olmasada dönüşümlü olarak akşam 11 e dek çalışılacak cmts de dahil hafta da bir gün izin var !!

İşle ilgili konular hiç rağbet görmüyor, aldatıldım diye konu açsam 10 dk da 10 cvp gelirdi :18:

canım evli değil ve çocuğun yoksa çok zorlanacağını zannetmiyorum ben. sonuçta dönüşümlü olacakamış. sürekli olsa çok yorulurdun..

Cevap veren arkadaşa teşekkür ederim, gündüz 3 gece 11 mesaisi benim gözümü korkuttu biraz ne yalan söyleyeyim birde çocuk hastalıkları kliniği olunca :S

bekarsan havada karada idare edersin ben evlenene kadar 3 vardiyada bile calısmıstm hem hatta gece calısması bazıların a cok daha iyi gelir emin ol canm :)

İş teklifini reddettim , çünkü yıllık iznim yanacak ayrıca bu işyerimden ayrılmak için 2 hafta önceden haber vermek gerekiyor malum diğer tarafta hemen istiyordu bekleyemeyiz dediler. Tam bu işte gitti derken bu sabah bir msj geldi iş teklifimizi bir daha düşünün diye çok şaşırdım 2 hafta beklerseniz gelirim dedim.. İnşallah hayırlısı ne ise o o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…