Kararsizlik. Siz olsaniz?

bence olayı akışına bırakın önünüzde 8 ay gibi uzun bir zaman var bunu kafanıza takmayın taşınmakta öyle kolay değil maalesef çok yorucu olur, madem benzin paranızı veriyorlar kalın derim böyle güzel fırsatlar insanın ayağına sık gelmiyor...

Bence sıkın dişinizi benim göztepede oturup gebzede çalışan çok arkadaşım var. Yada Kozyatağında oturup avcılarda çalışan. Maalesef İstanbul gerçeği madem işiniz huzurlu inanın bu çok daha önemli bir şey. Onu yakalamak bu devirde daha da zor. Sayılı gün çabuk geçer Şubat sonrası eşinizin iş durumu netleşsin o zaman kalıcı çözüm üretirsiniz.

Biz de oyle karar verdik bakalim. Haklisiniz insanlar nerelerden nerelere ise gidip geliyor.

İstanbuldan Gebzeye çok sayıda firmanın servisi var, tanıdık falan ayarlarsanız belki o firmalardan birinin servisini kullanabilirsiniz. Çok tercih edilmeyen bir durum ama sizinki geçici olduğu için yardım edebilirler.

Evim de isyerim de cok ters bir noktada. Bana uygun servis olacagini zannetmem.

Bence subata kadar dayanilir. Yol masrafi da karsilaniyorsa huzurlu is bulmak kolay degil bulmusken kaybetmeyin. En olmadi kisin basinsa tasinirsiniz bikac ay da esiniz idare eder.

Haklisiniz sikilirsam tasiniriz esim idare eder. Devam edecegim.

Gebzeye erken tasinin. Orada kiralar daha uygundur esiniz yakit parasini burdan cikarmis olur.

Fabrika tam tasinmadan da tasinmak istemiyoruz. Son dk. birsey olursa? Fabrika tasinmaktsn vazgecerse? Oradan vazgecip baska yere tasinirsalar? Bosuna tasinmis olacagiz.

Belirsizlikten nefret ediyorum.

Ben olsam, bu anlattığınız şartlardaki işi bırakmaz ve dişimi yol konusunda sıkardım.
Her ne kadar yolculuklardan nefret etsem de, bir süre daha dayanılabilir gibi geliyor.

X