- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
-
- Konu Sahibi maviningolgesi
Ya teşekkür ederim annemin en çok söylediği şey başka birinden daha duymak mutlu etti :)Çok sahte duruyolar kusura bakma.
Klişe olacak ama kendi göz rengin daha güzel
Allahtan numaralı ve günlük kullanmayacağım. Arada bir kullanmak icin işte. Öncesinden antrenmanlıyım ben de :)kendi rengin güzel
lensler cok yapay duruyor
ölü balık gibi aynı ve çok belli oluyor
Teşekkür ederim :) ama özellikle o balık gibi durmayanlardan sectim hidrocor serisinde öyle bir şey yok gözün içine hafif hafif dağılıyor çünkü. Yani asla kendi gözün gibi olamaz ama lensler arasında en doğalı diyebilirim. Renk konusunda tuhafım iste.
zamanında özenip ben de almıştım ama gözlerimde cok ağırlık hissettim kullanamadım.
gerek yok bence
Teşekkür ederim :) önümde dügunler ve bayramlar olunca çok özel birseymis gibi geldi bana lens herhalde herkes görecek diyeGrafite ne kadar dogal durmus ve de yakismis.
Ben Grafite diyoruuum.
Ne buyuk "bi derdin var"mis kardes
Grafite begendi ben :)
Ama goz rengin de guzelmis
Marine düşünüyordum çok fazla. Ama ikidir grafite duyuyorum kayacak gibiyim grafiteye. İşin tuhafı herkes marineden çok onu satın alıyor. Ama ben hem yeşil hem mavi duran birsey istediğimden olsa gerek marine düşündümAzul ve marine bas bas ben lensim diye bağırıyor yalnız. Grafite belli oluyor ama diğer ikisine göre 1 tik daha doğal sanki.
O zaman da ne farkedecek kiDoğallıktan çok uzak, bırak 300 lira vermeyi üste para verseler takmazdım. Kendi göz rengine yakın bi seçim daha iyi olmaz mı?
Teşekkür ederimen guzel 3. Siradaki diyecektim ki ke di gozunmus.
Illa almak istiyorsa 4. Siradakini al.
Teşekkür ederimHepsi sahte duruyo bence hic birini alma.
Aah hele ben hele ben1-4 kararsızım
Ay gerçekten mi ilk defa duyuyorum hangi markalar yapıyor bunu bilgin var miDeneme lensler var veriyorlar onlardan isteyip deneyin bence
1Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Aah hele ben hele ben
Ay gerçekten mi ilk defa duyuyorum hangi markalar yapıyor bunu bilgin var mi
Evet benim orda lens yok ama biraz göz rengimle oynamistim. Ben de zümrütle grafite arasında kaldım sanırım teşekkürler :)Son resimdeki sensen çok yakismis buda güzel ve tekrar yazıyorum Zümrüt yesilide çok yakışır zaten o resmi görünce aklıma geldi snra konunu okudum senmissin galiba
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Aah hele ben hele ben
Ay gerçekten mi ilk defa duyuyorum hangi markalar yapıyor bunu bilgin var mi