Kontakt Lens Kararsızlık :( lütfen konum bir süre taşınmasın :(

Sizce hangi renk

• Ankete Katılan
    12

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472

AZUL
MARİNE
KENDİ GÖZÜM
GRAFİTE

Kızlar merhaba ben yıllık lens alacağım ve 300 lira vereceğim. Bu konuyla ilgili yerine iki tane konu açtım ama kimse görmüyor bile. Kötü çıkacak korkusuyla renk konusunda deneyimli deneyimsiz arkadaslardan fikir almak istiyorum. Kendi gözüm acık kahve. Ve araştırmalarıma göre iç dış haresiz renkler daha doğal duruyor. Ben marine isimli renkten yanayım ama onunla beraber aklıma uç renk daha var. Marinenin göz rengimle uyusacagini düşünüyorum ama her ne kadar geçişli olsa da orta göbeğin büyüklüğü beni korkutmadı değil. Gerçi kendi gözümüzün pupili kadar küçük bir lens yok ama topazio gibi patlayacağına betle geçişli olsun dedim. Buyurunuz. Kendi tenim ve sacım da böyle belki karar vermenizde etkisi olur. Programla rengini değiştirmiştim gözlerimin resimde. İnsallah yerini en uygun lens alacak :)

Son düzenleme:
kendi rengin güzel
lensler cok yapay duruyor
ölü balık gibi aynı ve çok belli oluyor

zamanında özenip ben de almıştım ama gözlerimde cok ağırlık hissettim kullanamadım.

gerek yok bence

Grafite ne kadar dogal durmus ve de yakismis.
Ben Grafite diyoruuum.
Ne buyuk "bi derdin var"mis kardes

Grafite begendi ben :)
Ama goz rengin de guzelmis

Azul ve marine bas bas ben lensim diye bağırıyor yalnız. Grafite belli oluyor ama diğer ikisine göre 1 tik daha doğal sanki.

Doğallıktan çok uzak, bırak 300 lira vermeyi üste para verseler takmazdım. Kendi göz rengine yakın bi seçim daha iyi olmaz mı?

Çok sahte duruyolar kusura bakma.
Klişe olacak ama kendi göz rengin daha güzel
Ya teşekkür ederim annemin en çok söylediği şey başka birinden daha duymak mutlu etti :)

Allahtan numaralı ve günlük kullanmayacağım. Arada bir kullanmak icin işte. Öncesinden antrenmanlıyım ben de :)
Grafite ne kadar dogal durmus ve de yakismis.
Ben Grafite diyoruuum.
Ne buyuk "bi derdin var"mis kardes

Grafite begendi ben :)
Ama goz rengin de guzelmis
Teşekkür ederim :) önümde dügunler ve bayramlar olunca çok özel birseymis gibi geldi bana lens herhalde herkes görecek diye

Azul ve marine bas bas ben lensim diye bağırıyor yalnız. Grafite belli oluyor ama diğer ikisine göre 1 tik daha doğal sanki.
Marine düşünüyordum çok fazla. Ama ikidir grafite duyuyorum kayacak gibiyim grafiteye. İşin tuhafı herkes marineden çok onu satın alıyor. Ama ben hem yeşil hem mavi duran birsey istediğimden olsa gerek marine düşündüm

Doğallıktan çok uzak, bırak 300 lira vermeyi üste para verseler takmazdım. Kendi göz rengine yakın bi seçim daha iyi olmaz mı?
O zaman da ne farkedecek ki ayrıca tenime ve saçlarıma çok yakıştığını düşünüyorum etraftan da hoş duyumlar alıyorum. Beni en çok iten bunlar galiba lense. Teşekkür ederim :)

en guzel 3. Siradaki diyecektim ki ke di gozunmus.

Illa almak istiyorsa 4. Siradakini al.
Teşekkür ederim

Hepsi sahte duruyo bence hic birini alma.
Teşekkür ederim
1-4 kararsızım
Aah hele ben hele ben

Deneme lensler var veriyorlar onlardan isteyip deneyin bence
Ay gerçekten mi ilk defa duyuyorum hangi markalar yapıyor bunu bilgin var mi

Hangisini takarsan tak hepsi;

ben lensimmmmm ben sahteyimmm ben gercek goz rengiii degilimmmmm...diye bagiriyor

O yuzden al birisini tak iste madem heves ettin.

Son resimdeki sensen çok yakismis buda güzel ve tekrar yazıyorum Zümrüt yesilide çok yakışır zaten o resmi görünce aklıma geldi snra konunu okudum senmissin galiba

Son resimdeki sensen çok yakismis buda güzel ve tekrar yazıyorum Zümrüt yesilide çok yakışır zaten o resmi görünce aklıma geldi snra konunu okudum senmissin galiba
Evet benim orda lens yok ama biraz göz rengimle oynamistim. Ben de zümrütle grafite arasında kaldım sanırım teşekkürler :)

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Aah hele ben hele ben

Ay gerçekten mi ilk defa duyuyorum hangi markalar yapıyor bunu bilgin var mi

Lens alacağınız yer veriyor ben ilk aldığımda lens aldığım yer nasıl takılacağını göstermişti kendi lenslerimi takmıştı ama deneme olanları da almıştım sonra lazım olursa kullanırım diye onlar biraz daha basit ince oluyor ama lens alacağınız yere sorun bence ya da bikaç yere sorun bn 2 yere gitmiştim ikisinde de vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…