hımm aynı bızım durumumuz, bız de 2 ay cıktık sonra ayrılalım dedık 1 ay daha gorustuk ve 5.5 aylık askere gıttı, gıderken ayrıldık bız dönunce bakarız dıyerekten,
gıderken nısan mı söz mu dedık, daha cok tanıyamadıgımzı ıcın bısey yapamadık gıttı
zor gunler gecırdım ben ayrılınca, cunku sevmıstık.. bılmıyorum snın nasıl olacak, senın uzun dönemmıs ck kolay gecmez yanı benımkısı kısa dönem oldugu halde bısey yapamadık ayrıldık, senınkısı uzun dönemmıs cok uzun gelır unutursunuz bıle bırınızı sız yanı cok zor bıde ne bıleyım beklıceksenız öle uzun uzun sonra gelınce belkı tanımadıgın bırı olcak belkı yenıden bırlesırsınız, kaderde varsa bırlesırsınız zzaten öle bısey var ama senınkısı cıdden uzunmus benım gozum hıc almaz dırek unuturdum sahsen bu halıyle bıle ayrılmayı en mantıklısı olarak gorduk.. nişan benımkısı de ıstedı söledı ama daha tam tanımıyoruz yoksa nısanlanırdık dedı. tanınmkyo kı 2 ayda aslında tam ılıskı oturmus olmuo tam tanımadıgınız ıcın de bı boslugu bekler gıbı oluyonuz, ben bıle şu an hala ayrıldıgıma üzgunum gıbı ama yıne bıle sevgılı olup da gıtseydı daha bı farklı olurdum cunku tanımadıgım bırıne baglanmıs beklıo olurdum daha ıyı bı duygu olmazdı. hıc bılmıyorum sızın durumu da sekerım.. kolay gelsın zor iş cok.