kararsızlık kötü.yardım edin.:(

E

EU1

Ziyaretçi
nerdeyse 2 aydır biriyle görüşüyorum ve ciddi,seviyeli bir ilişkimiz vardı.Takdir ettiğim bir insandı.Ama aramıza askerlik mevzusu girdi.25 yaşında ve askere yeni gidicek.5 ay yapmayı düşünüodu ama sınıfta kalınca okulu dondurup yapıp gelmeyi düşünüyor.İlişkimiz yeni ve abisi olduğu için ailesine durumu açamıyor.Ablasıyla konuşmuş ama düşüncelerinden emin deil.O söz fln istiodu ama olmıcak gibi bağlanıp gitmekte zor olucak diyor ve ilk defa bir kızla yani benle konuşuyor.Napıcağımızı oda ben de bilemiyoruz.Bende kendine nasıl bir tavsiye de bulunucam bilemedim.daha birbirimizi tanımıoz ve askerdeyken de doğal olarak tanıyamıcaz ikimizden biri sonra pişman olursak yıkılırız diyor.beni bırakamıyor da istediği gibi söz de olmuyor.lütfen yardım edin teşekkür ederim:KK43::KK43::KK43::sm_confused:

ilk önce şunu sölim birbirinizi madem bu kadar az süredir tanıosunuz neden sözlencenki...
biraz tanı
cnm bak şimdi ben bir asker bekleyen olarakk anlatayım;
asker beklemek gerçekten çok büyük aşk gerektiriyor
we bunun yanında sabırr gerektiriyoo
eğer ona tam anlamıyla aşık deilsen sewmiosan sabredemezsn
çok zorr asker beklemek

yani bnce bırak askerliğini yapsın gelsin
eğer hala fikirleriniz uyuşuyorsa söz yaparsınız

bu kararsızlık değil bence ikinizde duygularınızdan emin değilsiniz
gerçekten birbirinizi seviyor geçici bir heves olmadığına inanıyorsanız bu ilişkiyi yine yürütebilirisiniz

bi askere gitsin gelsin sonra karar verirsiniz
yüzük şart değil şimdilik..
flörte devam yerimseniben

canım madem tanımıyorsunuz neden sözden falan bahsedıyorsunuz..
o askerliğini yapsın gelsin sende oda kafanız rahat olsun...
daha sonra tanışırsınız baktınız sevdınız bırbırınızı o zaman nışanıda yaparsınız...
hem asker beklemek çokzor bir iş.
ve ben hep demişimdir askerlik erkeği değiştirir...

ya zaten söz olayını sen isteme canım
2 aydır tanıdığın birine karşı sorumlu olmak daha zor
onun kafasını karıştırma bence, sen evinde olcan ama o gurbette olcak
bırak askere gider ayak üzmeyin birbirinizi, gerekirse askerde de görüşürsünüz ama ciddi boyurlarda olmayın çünkü orda onun psikolojisi değişebilir uyuşmadığınızı sandığınız anlar olabilir.
oyüzden ondan hoşlanıyorsanız, dost gibi özellikle yollayın, devam ederse eder etmezse herkes yoluna

bana okulu dondurup askere gitme konusu mantıksız geldi..
5 ay askerlik yapmak dururken neden 15 ay yapsın??
bence okulunu bitirmeye çalışsın, o arada da birbirinizi iyice tanımış ve bazı şeylerden emin olmuş olursunuz.
Ondan sonra ne karar verecekseniz verirsiniz.
ama sizin zamana ihtiyacınız var. acele etmeyin. naçizane fikrim...

hımm aynı bızım durumumuz, bız de 2 ay cıktık sonra ayrılalım dedık 1 ay daha gorustuk ve 5.5 aylık askere gıttı, gıderken ayrıldık bız dönunce bakarız dıyerekten,
gıderken nısan mı söz mu dedık, daha cok tanıyamadıgımzı ıcın bısey yapamadık gıttı
zor gunler gecırdım ben ayrılınca, cunku sevmıstık.. bılmıyorum snın nasıl olacak, senın uzun dönemmıs ck kolay gecmez yanı benımkısı kısa dönem oldugu halde bısey yapamadık ayrıldık, senınkısı uzun dönemmıs cok uzun gelır unutursunuz bıle bırınızı sız yanı cok zor bıde ne bıleyım beklıceksenız öle uzun uzun sonra gelınce belkı tanımadıgın bırı olcak belkı yenıden bırlesırsınız, kaderde varsa bırlesırsınız zzaten öle bısey var ama senınkısı cıdden uzunmus benım gozum hıc almaz dırek unuturdum sahsen bu halıyle bıle ayrılmayı en mantıklısı olarak gorduk.. nişan benımkısı de ıstedı söledı ama daha tam tanımıyoruz yoksa nısanlanırdık dedı. tanınmkyo kı 2 ayda aslında tam ılıskı oturmus olmuo tam tanımadıgınız ıcın de bı boslugu bekler gıbı oluyonuz, ben bıle şu an hala ayrıldıgıma üzgunum gıbı ama yıne bıle sevgılı olup da gıtseydı daha bı farklı olurdum cunku tanımadıgım bırıne baglanmıs beklıo olurdum daha ıyı bı duygu olmazdı. hıc bılmıyorum sızın durumu da sekerım.. kolay gelsın zor iş cok.

çok erken canım...

zaten bir askere gidip gelsin ordayken ve gelince birşeyleri daha iyi göreceksin buna emin ol...

askerlik erkekler için farklı bir süreçtir değişimler olabilir...

bence bu kadar kafana takma ve zamana bırak hakkında hayırlısı olsun...

madem yeni tanistiniz eee gitsin yapsin askerligini ve dönünce daha iyi tanimaya bakarsiniz bu arada zaman kazanirsiniz

askere gitmeden önce sağlam bi ilişki gerekir
ben de bi asker bekleyen olarak sölüyorum ki ilişki tam oturmadan bekleyemezsin
askere gidenin psk değişiyo daha alıngan ve şüpheci oluyolar
öyle zamanlarda büyük bi sevgin yoksa katlanamazsın
hakkınızda hayırlısı olsun

X