kararsizim

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
Herkese iyi aksamlar...Benim derdim alan secimi.Bu zamana kadar icimde hep anaokulu ögretmeni olma istegi tasidim.Ama matematik yapamiyorum kazanamam diye vazgcetim.yil boyunca ingilizceden hazirlandim sinava.Ama farkettim ki ygs 4 siralamam anaokulu ögretmenligi icin yeterli.ben ne kadar bu bolumu istesem de ailem biz seni bu yil dil kursuna bosuna mi yolladik,o kadar ugrastin simdi niye anaokulu ögretmenligini dusunuyisun diyolar.Siz olsaniz ingilizce ögretmenligini mi isterdiniz,yoksa herkese karsi hayallerinizi savunup anaokulu ögretmenligini mi tercih edersiniz? (bu arada puanlar aciklanmadi ama istedigim anaokulu ogretmenligi bolumun siralamasi 83.000 benim siralamam 74.000 o yuzden umutlandim

içinden geleni yapmalısın tabi ama atanma şansın hangisinde daha yüksek, hangisinde daha iyi şartlarda çalışacaksın bunları da dikkate al derim

içinden geleni yapmalısın tabi ama atanma şansın hangisinde daha yüksek, hangisinde daha iyi şartlarda çalışacaksın bunları da dikkate al derim
tesekkur ederim cevabiniz icin.ingilizce ögretmenliginde atama daha yuksek galiba ama anaokulu ögretmenliginin de gelecegi var bence okul öncesi egitim zorunlu oldugu icin..

tesekkur ederim cevabiniz icin.ingilizce ögretmenliginde atama daha yuksek galiba ama anaokulu ögretmenliginin de gelecegi var bence okul öncesi egitim zorunlu oldugu icin..
anladım, sen mezun olana kadar zaten düzenlemeler netleşir, atamalar artar herhalde. ailene de böyle anlatırsan karşı çıkmayacaklarını düşünüyorum. ama ikisi de güzel bence şimdiden hayırlı olsun:)

Eğer İngilizce öğretmenliğine puanın yetiyorsa hatta ona yetmezse bile İngiliz Dili ve Edebiyatına yeter, sen aileni dinle Anaokulu öğretmenliği seçeceğine onlardan birini seç. İleride minnettar olursun. İş bulma konusunda daha rahat edersin, hem çalışırken maaşın daha yüksek olur.

Tesekkur ederim yorumunuz icin...

Sagolun cevabiniz icin insallah hayirlisi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…