• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kararsızım ...

btrsc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1
0
36
İstanbul
$straplez-gelinlik-modelleri-2.jpg $Burcuu.JPG $BURCU.JPG

Pronovias ball gowns serisinden bi model.Ama ustu ilk resimdeki gibi olucak sizce nasil ??

Ben straples gelinlik de, danteli olmayan gelinlik de pek sevmem normalde. Ama zamanında bu gelinliği görünce çok çok beğenmiştim. Bence üstüne müdahale etmeye de hiç gerek yok. Nasıl bir sonuç çıkacak bilemezsiniz. Orijinalini almayacaksınız sanırım, diktirecekseniz umarım iyi bir terziye denk gelirsiniz. çünkü etekteki toplamaları filan aynı yapabilirler mi bilmem. Bütçenizi aşıyor diye diktirmeyi düşünüyorsanız, pronovias ürünlerini outlet satan yerlere bir bakabilirsiniz. mutluluklar dilerim...

Femina.jpg

Feminaa.jpg

Feminab.jpg

Ben straples gelinlik de, danteli olmayan gelinlik de pek sevmem normalde. Ama zamanında bu gelinliği görünce çok çok beğenmiştim. Bence üstüne müdahale etmeye de hiç gerek yok. Nasıl bir sonuç çıkacak bilemezsiniz. Orijinalini almayacaksınız sanırım, diktirecekseniz umarım iyi bir terziye denk gelirsiniz. çünkü etekteki toplamaları filan aynı yapabilirler mi bilmem. Bütçenizi aşıyor diye diktirmeyi düşünüyorsanız, pronovias ürünlerini outlet satan yerlere bir bakabilirsiniz. mutluluklar dilerim...

]

Minenes gelinliğimi sana gösterip yorumunu almak istiyorum ama özel mesaj atamıyorum.Nasıl gösterebilirim?

Son düzenleme:
bence üst kısmı çok şık ve de zarif duruyor ama alt tarafında oynama yapılmalı kalıp gibi duran gelinkler tarzım değil hiç.

Back