Kararsızım yardım edermisiniz

zeynelim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
5.744
96
158
merhaba arkadaslar.

21 yaşındayım ve 2 yıllık üni mezunuyum şuanda bir parke firmasında muhasebeci olarak işe başladım ama genel muh. benım anlamadım bir işti pek ben ön mmuhasebe tutuyordum ama bu iş daha farklı ve zor yogun 4 ay oldu başlayalı iş ortamıda yogun oluor sakındı degısebılıor ... çalışma şekli ise şöle sabah 8,30 - 9,00 işe başlama akşam 7,00 bazen 8,00 olabiliyor. c.teside aynı şekilde 6 a kadar çalışıorum ( eşim c.t pazar evde) ve servisi var. 1.300 tl de maaş var.
ve geçen büyük patron geldi beni odasını çağırıp bekledıgım performansın altındasın 1 ay verıyorum dedı. bunu bölüm müdürüne danıştım o banada yapıyor başkasına kızmıstır o yuzden demıstır dıger ortagı var o senden cok memnun cıkarmazlar v.s dedı.
bende dun olesıne bır kac ıs basvurusu yaptım. ve bugün arandım görüşmeye çağırılıoyurum. haftasonu çalışma yok. maaş nasıl bılmıorum ama 1000-1500 sınırı koymustum gormusturler. servıs yok ve gayrımenkul fırmasında yonetısı asıstanlık+ sekreterlık siz olsnız aynı yerde kalıp ıs ogrenmeye devammı ederdınız yoksa bu dıger ıs ıle gorusmye gıdermısınız.
bunu bölüm müdürüme söledim oda ben cıkmanı ıstemem ama c.t ıcın dersen bısı dıyemem dedı eger gorusmeye gıdersem ıstıfamı vermıs sayabılırler cunku sırket shıbıne soler ama gıtmez devam edersem burda hem c.t hem resmı tatıllerım olmadan devam edıcemmm sızceee???????
:26:

başka bir iş görüşmesine gideceğin için iş izin alma,bişey uydur ve öyle git görüşmeye bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…