- Konu Sahibi birkedigordumsanki
Arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinize bu zorlu yolda başarılar diliyorum. Umarım sonunda hepimizin isteği gerçekleşir..
Benim aklımı karıştıran durumu size de anlatayım?
ben önlisans mezunuyum iki kez girdim kpss ye çalışmadan bilinçsizce biri 76 biri 74 puandı. Atama olmadı tahmin edersiz..
şimdi aöf de 4. sınıf işletmedeyim bütlere girdim bu yılda 4.sınıfı okurum.. kursa gitmeyi düşünüyorum kpss için. Ama önlisans olarak mı lisans olarak mı başvuru yapmalıyım kararsızım..
Kararsızlığımın nedenide işletmeyi bitirebilir miyim acaba bu yıl? lisans olarak girersem ve okul bitmezse bir seneyi çöpe atacağım??
önlisans olarak girsem atama şansım ve statü düşük mü olur??
Bana bir akıl verebilir misiniz??
Benim aklımı karıştıran durumu size de anlatayım?
ben önlisans mezunuyum iki kez girdim kpss ye çalışmadan bilinçsizce biri 76 biri 74 puandı. Atama olmadı tahmin edersiz..
şimdi aöf de 4. sınıf işletmedeyim bütlere girdim bu yılda 4.sınıfı okurum.. kursa gitmeyi düşünüyorum kpss için. Ama önlisans olarak mı lisans olarak mı başvuru yapmalıyım kararsızım..
Kararsızlığımın nedenide işletmeyi bitirebilir miyim acaba bu yıl? lisans olarak girersem ve okul bitmezse bir seneyi çöpe atacağım??
önlisans olarak girsem atama şansım ve statü düşük mü olur??
Bana bir akıl verebilir misiniz??