• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsızım; önlisans olarak mı lisans olarak mı başvuru yapıp hazırlanayım???

birkedigordumsanki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
899
10
0
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinize bu zorlu yolda başarılar diliyorum. Umarım sonunda hepimizin isteği gerçekleşir..

Benim aklımı karıştıran durumu size de anlatayım?

ben önlisans mezunuyum iki kez girdim kpss ye çalışmadan bilinçsizce biri 76 biri 74 puandı. Atama olmadı tahmin edersiz..
şimdi aöf de 4. sınıf işletmedeyim bütlere girdim bu yılda 4.sınıfı okurum.. kursa gitmeyi düşünüyorum kpss için. Ama önlisans olarak mı lisans olarak mı başvuru yapmalıyım kararsızım..

Kararsızlığımın nedenide işletmeyi bitirebilir miyim acaba bu yıl? lisans olarak girersem ve okul bitmezse bir seneyi çöpe atacağım??
önlisans olarak girsem atama şansım ve statü düşük mü olur??

Bana bir akıl verebilir misiniz??

şimdi cnm okulun bitmediği için önlisanstan başvuru yapabilirsin hem soruları lisansa göre birazdaha kolay,iyi bir puan alıp yerleştirilebilirsin herhangi bir problem çıkarmaz 4.sınıfı okuyor olman,yani önlisans olarak yerleştirildikten sonra lisansın biterse bir problem olmaz,eğer önlisans sınavından önce bitirirsen lisansı o problem yaratır.

önlisans olarak atanıp lisansı bitirdinğinde ve yeniden lisans sınavına girdiğinde statün yükselicek ve diğer bir merciye geçişin daha kolay olucağını düşünüyorum

Son düzenleme:
şimdi cnm okulun bitmediği için önlisanstan başvuru yapabilirsin hem soruları lisansa göre birazdaha kolay,iyi bir puan alıp yerleştirilebilirsin herhangi bir problem çıkarmaz 4.sınıfı okuyor olman,yani önlisans olarak yerleştirildikten sonra lisansın biterse bir problem olmaz,eğer önlisans sınavından önce bitirirsen lisansı o problem yaratır.

önlisans olarak atanıp lisansı bitirdinğinde ve yeniden lisans sınavına girdiğinde statün yükselicek ve diğer bir merciye geçişin daha kolay olucağını düşünüyorum

bende bu şekilde düşünüyorum aslında ama kafamı kurcalayan başka bir durum var.. şimdi ben 4. sınıftayım 6 dersi geçemem gibi geliyor bana..önlisans olarak girsem atandıktan sonrada lisans düzeyince hazırlanmaya başlarım diyorum..ama kpss için dersaneye gideceğim ve uzun zamandır aöf'de can çekişiyorum bitsinde kurtulayım diye..eğer lisans olarak girersem ya da dersaneye lisans olarak gidersem aöf'yi de bitirmek için kendimi kasarım..o kadar dersaneye gittin sınava gireceksin bu okul bitecek diye oturup kendimi gazlarım diyorum..

sonra da huyumu biliyorum çalışmak istemedikten sonra hiç bişey kar etmiyo bana.. en güzeli elinde olanla gir sonrasına bakarsın diyorum..:59::59::59:

Back