Merhabalar,
Ben bu sene sınava girdim ve Sözel ile EA puanlarını aldım. Sözel puanım ve sıralamam ea göre daha iyi ve benim asıl sormak istedim şu;
Coğrafya veya edebiyat okuyup formasyon alarak öğretmen olup Belli bir standartı belli bir hayatı maaşı tatili olan bir bölümü seçmek mi?
Yoksa aslında aklımda olan Turizm işletme okuyup Özel sektörde çalışmak mı? En az öğretmenlik kadar zor biliyorum Dil ögrenmek zorundayım..
Ki bunların dışında bir problemim daha var ki , turizm yazarsam şayet daha çok ege tarafları yahut eskişehir civarı yazabiliyorum lakin yazdım diyelim. Yurt çıkmasını bekleyeceğim. Çıkar diye dusunuyorum şanslıyım bu konuda inanıyorum çıkar ve yurt çıkana kadar işlem yapmam gerekecek illaki nerede en uygun fiyata kalabilirim? Aklıma öğretmenevleri geldi ama olur mu bilemedim. Sonuç olarak aman aman imkanlara sahip değilim kendim biriktirip kendim halledeceğim bu tarz şeyleri. En hesaplı kitaplı ne yapabilirim?
(Bir nokta var Giresunluyum , ordan birşeyler yazsam akrabalarım vs ordalar ama yurt yazsam cıkma ihtimali olabilir mi yine oradan?)
Lütfen yardımcı olun kararsızım...