Saç Kesim Şekilleri Kararsızım fikir bekliyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

1bocuk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
76
5
98
Diğer
arkadaşlar ben 5ay önce doğum yaptım şu aralar saçlarım çok fazla dökülüyor,saçlarım çok uzun ve düz nerdeyse kalçamın altında aklımda birkaç seçenek var hangisini yapsam acaba??
1. uçlarından aldırıp yazın perma yaptırmak (çok cansızlaştırırmı saçlarımı heleki dökülürken?)
2. gene uçlarından aldırıp o şekilde bırakmak (dökülenler yeniden çıkarmı?)
3. kısa kestirmek katlı küt olabilir( yakışırmı bilmiyorum çekik gözlü ve tombik yüzlüyüm)
lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın..

cnm saç kestirmekle dökülmesi azalmaz ama istiyorsan uçlarından aldırabilirsin tabii kesinlikle perma yaptırma zaten cansızmış iyice yıpranır yüzünü ince göstermek istiyorsan önlerine kat verdir uznluğuna dokunmayabilirsin...dökülmesini önlemek için de başka yollar dene...

canım saçlarına sakın perma yaptırıp mahvetme
kısa kesip onca yıllım emeğini mahvetme
bence kat kat kestir.
dökülmesi hamilelikten geçici yani üzülme

tamam teşekkürler arkadaşlar yani,perma yaptırmayıp bigudiyle hevesimi almaya devam :))
ama kestireyim azıcık çünkü artık adams ailesinin kızı gibi oldum korkunç görünüyor.

bence kestir canım bayağı uzunmuş değişiklik olur
ama çok kısa kestirme katlı bir kesim yaptır kakül kestir çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…