- 14 Şubat 2023
- 62
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi Gamzenr6323_
Merhaba arkadaşlar ovülasyon testinin silik olduğu günler ilişkiye girilmeli mi yoksa beklenip ovülasyon zamanının pik yaptığı günde mi ilişkiye girilmeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak ediyorum bunuMerhaba arkadaşlar ovülasyon testinin silik olduğu günler ilişkiye girilmeli mi yoksa beklenip ovülasyon zamanının pik yaptığı günde mi ilişkiye girilmeli
Silik olduğu günler iki güne bir koyulaşınca gün aşırıBende merak ediyorum bunu
Ya nette de detaylı bilgi yok. Dün ovülasyon testimde T hiç belirgin olmadı biraz önce yaptığım testte T çizgisi hafif silik şekilde görüldü ama kasık ağrımda var akıntım da var bilemedim bugünü değerlendirsem mi acaba diyeBende merak ediyorum bunu
Canım akıntım var kasık ağrım da var az önce test yaptım T çizgisi hafif silik çıktı bugünü değerlendirsem mi bilemedimSilik olduğu günler iki güne bir koyulaşınca gün aşırı
Gun asiri zaten 2 gune 1 demekSilik olduğu günler iki güne bir koyulaşınca gün aşırı
İki gün olmadıysa değerlendirin bugunüCanım akıntım var kasık ağrım da var az önce test yaptım T çizgisi hafif silik çıktı bugünü değerlendirsem mi bilemedim
Sperm kalitesi düşüyo hergün yapmayın falan da deniliyo o kadar çok denilen var ki hangisini denesem bilmiyorumGun asiri zaten 2 gune 1 demek
Bence surekli iliskiye girin, neticede tek amaciniz cocuk yapmak olmamali
Evet olmadı. Ben de öyle düşünüyorum pişman olmak istemiyorumİki gün olmadıysa değerlendirin bugunü
İki günde bir siliklerde, her gün ikiside koyulaştığında neresi komik güleceğinize yardımcı olsanız keşke ayrıca sürekli ilişki baba adayında problem varsa spermin sayı ve kalitesini iyice olumsuz etkiler. Baba adayı test verir spermi uygunsa dediğiniz gibi dr tavsiyesi ile her gün denenebilir kafanıza göre yanlış yönlendirmeyin insanlarıGun asiri zaten 2 gune 1 demek
Bence surekli iliskiye girin, neticede tek amaciniz cocuk yapmak olmamali
Sağlık açısından problem yoksa evet o şekilde ilerlenmeli inşallah gönlünüze göre güzel haberler alırsınızEvet olmadı. Ben de öyle düşünüyorum pişman olmak istemiyorum
Çok teşekkür ederim güzel haberi buraya yazarım inşallah sanırım yarın pik günüm olucak bugünü yarını ve diğer günü değerlendirmeyi düşünüyorum. 26 günde bir adet oluyorum çünküSağlık açısından problem yoksa evet o şekilde ilerlenmeli inşallah gönlünüze göre güzel haberler alırsınız
Gün aşırı demek=iki günde 1 demek, kelime anlami bu. O yüzden aşağıdaki mesajınıza güldümİki günde bir siliklerde, her gün ikiside koyulaştığında neresi komik güleceğinize yardımcı olsanız keşke ayrıca sürekli ilişki baba adayında problem varsa spermin sayı ve kalitesini iyice olumsuz etkiler. Baba adayı test verir spermi uygunsa dediğiniz gibi dr tavsiyesi ile her gün denenebilir kafanıza göre yanlış yönlendirmeyin insanları
Silik olduğu günler iki güne bir koyulaşınca gün aşırı
Çift çizgiyi görene kadar ovülaayon testine devam edin olur muÇok teşekkür ederim güzel haberi buraya yazarım inşallah sanırım yarın pik günüm olucak bugünü yarını ve diğer günü değerlendirmeyi düşünüyorum. 26 günde bir adet oluyorum çünkü
Tamamdır yarın da yapıcam tekrar . Bugün T çizgisini hafif silik göründü değerlendirdim günüÇift çizgiyi görene kadar ovülaayon testine devam edin olur mu
Güzel haberler alın inşallah ❤Tamamdır yarın da yapıcam tekrar . Bugün T çizgisini hafif silik göründü değerlendirdim günü
İnşallahGüzel haberler alın inşallah ❤