bende ewlenırken almıstım ,ewet sonrasında gereksız kullanılmıyo yatak odamla oyle duruyo cantalarımı ıcıne atıyorum,dugun arefesınde o kadar gereksız seyler alınıyo kı :)anladım :) bende benimkiyle görüştüm sen nasıl istiyorsan onu al dedibende cok kararsız biriyimdir kime sorsam sokucak yer arıyorum yer kaplıyor diyor.
emin ol eksıklık degıl canım :)"Sandık sandıklar içinde çok şanımız var" bi diyemedik.
Benim de yoktu sandığım.
Bende aldim valla dugunden sonra bi baktim okadar gereksiz sey almisimki para harcamaya yer aramisim sanki:) cidden de oyle eger evin genisse durur bi kosede ama kucukse alma derim annen heves ettiysr de alsin bakalm MUTLULUKLARR SIMDIDENmerabalar 3 aylık sözlüyüm seneye düğün yapıcaz hazırlıklarımız başladı nişan için sandık almak istıyor annem evli arkadaşlarıma sordugumda gerek yok diyolar ama annem almak istiyor :) aldımmıda oymalı sandık ıstıyor eskılerin sandıgından bende kadifeli sandık ıstıyorum napmalıyım sizce :)
tşklerr lorin88 :)Bende aldim valla dugunden sonra bi baktim okadar gereksiz sey almisimki para harcamaya yer aramisim sanki:) cidden de oyle eger evin genisse durur bi kosede ama kucukse alma derim annen heves ettiysr de alsin bakalm MUTLULUKLARR SIMDIDEN
bırak alsın o zaman ,benım nısan alısverısıme bıle kayınvalıdem gelmıstı yaaanneme bırakıcam sanırım nasıl istiyosa öyle yapsın:) çünkü ablam kaçarak evlendi hevesi var diye dusunuyorum :)
kayınvalidem alıcak zaten almak yada almamak benim elimdebırak alsın o zaman ,benım nısan alısverısıme bıle kayınvalıdem gelmıstı yaa
Acımak yok bunlarabırak alsın,benımkı bana neler aldı ıc camasırı bıle :)
tamamdır o zaman annemi kırmıyorum ve istediği sandığı alıyorum :) tşklerr :) zaten kıyamıyoruz hiçbirine istediklerini yapıyoruzbencede annenın gonlu olsun cnm hanı cok da onemlı bırsey degıl zaten sandık.. bende dugunumde sacıma cıcek takıcaktım ama annem taç ıstedı bende kırmadm taç taktım benı hep oyle hayal etmıs cancagızım
ah cnm ıns cok mutlu olursun annecıgın de sevınecek sımdıtamamdır o zaman annemi kırmıyorum ve istediği sandığı alıyorum :) tşklerr :) zaten kıyamıyoruz hiçbirine istediklerini yapıyoruz
inşşş tşk. edermm Rabiim hepimizi mutlu etsin :)ah cnm ıns cok mutlu olursun annecıgın de sevınecek sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?