• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsız kaldımm :)

elaedadnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
82
40
33
merabalar 3 aylık sözlüyüm seneye düğün yapıcaz hazırlıklarımız başladı nişan için sandık almak istıyor annem evli arkadaşlarıma sordugumda gerek yok diyolar ama annem almak istiyor :) aldımmıda oymalı sandık ıstıyor eskılerin sandıgından bende kadifeli sandık ıstıyorum napmalıyım sizce :)

anladım :) bende benimkiyle görüştüm sen nasıl istiyorsan onu al dedi :D bende cok kararsız biriyimdir kime sorsam sokucak yer arıyorum yer kaplıyor diyor.

anladım :) bende benimkiyle görüştüm sen nasıl istiyorsan onu al dedi :D bende cok kararsız biriyimdir kime sorsam sokucak yer arıyorum yer kaplıyor diyor.
bende ewlenırken almıstım ,ewet sonrasında gereksız kullanılmıyo yatak odamla oyle duruyo cantalarımı ıcıne atıyorum,dugun arefesınde o kadar gereksız seyler alınıyo kı :)

annemde çeyizlerini koyalım alalım erkenden diyor :) kokuyapmasın dolapta diye hakta verıyorum ama alıncak o kadar eksıgım varkı :D

anneme bırakıcam sanırım nasıl istiyosa öyle yapsın:) çünkü ablam kaçarak evlendi hevesi var diye dusunuyorum :)

merabalar 3 aylık sözlüyüm seneye düğün yapıcaz hazırlıklarımız başladı nişan için sandık almak istıyor annem evli arkadaşlarıma sordugumda gerek yok diyolar ama annem almak istiyor :) aldımmıda oymalı sandık ıstıyor eskılerin sandıgından bende kadifeli sandık ıstıyorum napmalıyım sizce :)
Bende aldim valla dugunden sonra bi baktim okadar gereksiz sey almisimki para harcamaya yer aramisim sanki:) cidden de oyle eger evin genisse durur bi kosede ama kucukse alma derim annen heves ettiysr de alsin bakalm MUTLULUKLARR SIMDIDEN;)

bencede annenın gonlu olsun cnm hanı cok da onemlı bırsey degıl zaten sandık.. bende dugunumde sacıma cıcek takıcaktım ama annem taç ıstedı bende kırmadm taç taktım benı hep oyle hayal etmıs cancagızım

bencede annenın gonlu olsun cnm hanı cok da onemlı bırsey degıl zaten sandık.. bende dugunumde sacıma cıcek takıcaktım ama annem taç ıstedı bende kırmadm taç taktım benı hep oyle hayal etmıs cancagızım
tamamdır o zaman annemi kırmıyorum ve istediği sandığı alıyorum :) tşklerr :) zaten kıyamıyoruz hiçbirine istediklerini yapıyoruz :D

Back