sadece tavsiyem bu tarz tektaşları alyansla birlikte takamıyorsun benmkide eğri gidiyor modelini de ataym. alyansla yanyana olmuyor canım :) klasik alyans güzel aslnda risksiz mademki beraber seçme şansınız yok..İki yorumda çok güzel arkadaşlar sağolun.benimde sevgilim yüzük begen fotolarını at dedi. Biraz araştır bakalım marka mı alalım normal kuyumcudan mı dedi.farklı şehirlerdeyiz birlikte bakma şansımız yok.ben begenip gidip mağazadn parmak numaramı alıp yolluycam ona:)
Okadar kafam karıştıki.ben sağa sola geçiririm tektaşı kullanamam. O yüzden belirgin bişey almamalıyım.alyans olarakta klasik bombeli alyns begendim.... Kesimi parlaklığı falan bilmem ama garanti açısından sanki markalar daha güvenli olur gibi geliyor.
Ayy evet haklısınız. Galiba düz alyans seçicem yeşil altın ve beyaz altın karışımı olmasına karar verdik.düz sarıyı o istemiyor bende beyaz renk istemiyorum:) artık tektaş nasıl gelirsee kabulüm sürpriz yapacakmş ona ben karar verrim dedi:) nee yani beyaz alsam takmıycan mı bile dedi:) belkide aldı haberim yok :)sadece tavsiyem bu tarz tektaşları alyansla birlikte takamıyorsun benmkide eğri gidiyor modelini de ataym. alyansla yanyana olmuyor canım :) klasik alyans güzel aslnda risksiz mademki beraber seçme şansınız yok..
https://www.zenpirlanta.com/pirlanta-yuzukler/tektas-yuzukler/urun/1979
benim tektaşım bu tarz .. alyansla ayrı elime takıyorum mecburendüz bi tek taş seçersen daha iyi kullanırsın
evet canım tektaşın hediye olması daha güzel zaten :) hadi hayırlı olsunAyy evet haklısınız. Galiba düz alyans seçicem yeşil altın ve beyaz altın karışımı olmasına karar verdik.düz sarıyı o istemiyor bende beyaz renk istemiyorum:) artık tektaş nasıl gelirsee kabulüm sürpriz yapacakmş ona ben karar verrim dedi:) nee yani beyaz alsam takmıycan mı bile dedi:) belkide aldı haberim yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?