• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım :(

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,

Yakında benimde sözüm olacak inşallah:) Fakat alyans konusunda çok kararsız kaldım..Acaba normal kuyumcularla marka adı altındaki kuyumcular arasında ne gibi farklılık var ya da yok mu?
Birde bombeli sade şeklindeki alyanslar kullanışlı mı? Birde erkek arkadaşım tektaş yüzük almak istiyor mağazaya girdik pırlanta yüzükler çok küçük ve çok pahalı ben bu kadar harcama yapmasını istemedim.
Altın almaya karar verdim ,tektaş mı beştaş mı yoksa baget tarzı tektaş mı almalıyım bilemedim :/

merhaba hayırlı olsun öncelikle bence normal ile o isimli kuyumcular arasında çokta fark yok bazılarında sırf isme para veriyorsun bazılarında fiyat farkı yok denecek kadar az belki garanti vs açısından iyi olur diye düşünüyorum. eğer tanıdık bi kuyumcunuz varsa onu tercih edebilirsiniz. bombeliler hakkında bi fikrim yok ama benim tavsiyem hangisi rahatsız etmiyorsa onu alın sürekli kullanacaksınız sonuçta. ben olabildiğince ince terch ettim mesela yok gibi ooluyor çoğu zaman.
pırlanta konusnda bişey diyemicem benim tektaşım pırlanta zaten teklif ederken aldığı için ne kadar ödedi vs bi bilgim yok. taşı çok aman aman büyük değil ama minicik küçük bişeyde değil. onların grupları oluyor g h vs gibi beyazlığıyla ilgili ona göre de aynı karat pırlantanın fiyatı değişiyor. beştaş zaten alyans yerine kullanılıyor eğer beştaş alacaksanız alyans almaya gerek yok . baget tektaşı şimdi senden duydum baktım ama pek hoşuma gitmedi ama bunlar zevk meselesi. mutluluklar dilerim bir ömür :KK54:

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Sıradan kuyumculardansa bilinen markaların daha güvenilir olacağını düşünüyorum. bu süreçte tektaş ve alyans almanızı tavsiye ederim. Beştaş ilerleyen süreçlerde, evlenirken veya evlilik yıl dönümünde hediye olarakta alınabilir.

Ginto pırlantayı ASLA tavsiye etmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
İki yorumda çok güzel arkadaşlar sağolun.benimde sevgilim yüzük begen fotolarını at dedi. Biraz araştır bakalım marka mı alalım normal kuyumcudan mı dedi.farklı şehirlerdeyiz birlikte bakma şansımız yok.ben begenip gidip mağazadn parmak numaramı alıp yolluycam ona:)
Okadar kafam karıştıki.ben sağa sola geçiririm tektaşı kullanamam. O yüzden belirgin bişey almamalıyım.alyans olarakta klasik bombeli alyns begendim.... Kesimi parlaklığı falan bilmem ama garanti açısından sanki markalar daha güvenli olur gibi geliyor.

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-20-19-13-08.png
    Screenshot_2017-01-20-19-13-08.png
    111,7 KB · Görüntüleme: 631
  • _20170120_194906.JPG
    _20170120_194906.JPG
    39,5 KB · Görüntüleme: 523
  • Screenshot_2017-01-20-18-50-02.png
    Screenshot_2017-01-20-18-50-02.png
    126,7 KB · Görüntüleme: 630
  • Screenshot_2017-01-20-18-36-50.png
    Screenshot_2017-01-20-18-36-50.png
    99,4 KB · Görüntüleme: 460
  • Screenshot_2017-01-20-18-38-46.png
    Screenshot_2017-01-20-18-38-46.png
    120,6 KB · Görüntüleme: 434
  • Screenshot_2017-01-20-18-58-45.png
    Screenshot_2017-01-20-18-58-45.png
    106 KB · Görüntüleme: 553
Böyle internette durduğu gibi olmuyor. Ben de 2 markadan çeşitli yüzüklere bakmıştım internetten. Bazılarının görüntüsünü alıp gittik kuyumcuya, göründüğü gibi değil.

Bir de ele yakışma durumu var. Bu arada bombelilerde de normal hissetmiyorsun zamanla da alışıyorsun..

Bazı yüzükler size yakışır ama yüzüğün eşi nişanlınızda güzel durmaz o yüzden birlikte bir iki kuyumcu belirleyin çok fazla modellere dalmadan kullanışlı bi ürün seçin derim.

Ben bi markadan çok hoş beğendim nişanlım bu çok sade çok ince güzel değil dedi. Gösterişli şeyleri seviyor galiba artık orta yolunu bulduk :) Umarım siz de içinize sinen bir orta yol bulursunuz.

Biz kendi çapımızda gümüş yüzük taktık yıllarca.az çok zevkimiz aynı.
Haklısınız en mantıklısı mağazaya gidip bakmak.galiba bombeli konusunda fikrim değişmeyecek:) teşekkür ederim.

İki yorumda çok güzel arkadaşlar sağolun.benimde sevgilim yüzük begen fotolarını at dedi. Biraz araştır bakalım marka mı alalım normal kuyumcudan mı dedi.farklı şehirlerdeyiz birlikte bakma şansımız yok.ben begenip gidip mağazadn parmak numaramı alıp yolluycam ona:)
Okadar kafam karıştıki.ben sağa sola geçiririm tektaşı kullanamam. O yüzden belirgin bişey almamalıyım.alyans olarakta klasik bombeli alyns begendim.... Kesimi parlaklığı falan bilmem ama garanti açısından sanki markalar daha güvenli olur gibi geliyor.
sadece tavsiyem bu tarz tektaşları alyansla birlikte takamıyorsun benmkide eğri gidiyor modelini de ataym. alyansla yanyana olmuyor canım :) klasik alyans güzel aslnda risksiz mademki beraber seçme şansınız yok..

https://www.zenpirlanta.com/pirlanta-yuzukler/tektas-yuzukler/urun/1979
benim tektaşım bu tarz .. alyansla ayrı elime takıyorum mecburen:KK45: düz bi tek taş seçersen daha iyi kullanırsın :halay:

sadece tavsiyem bu tarz tektaşları alyansla birlikte takamıyorsun benmkide eğri gidiyor modelini de ataym. alyansla yanyana olmuyor canım :) klasik alyans güzel aslnda risksiz mademki beraber seçme şansınız yok..

https://www.zenpirlanta.com/pirlanta-yuzukler/tektas-yuzukler/urun/1979
benim tektaşım bu tarz .. alyansla ayrı elime takıyorum mecburen:KK45: düz bi tek taş seçersen daha iyi kullanırsın :halay:
Ayy evet haklısınız. Galiba düz alyans seçicem yeşil altın ve beyaz altın karışımı olmasına karar verdik.düz sarıyı o istemiyor bende beyaz renk istemiyorum:) artık tektaş nasıl gelirsee kabulüm sürpriz yapacakmş ona ben karar verrim dedi:) nee yani beyaz alsam takmıycan mı bile dedi:) belkide aldı haberim yok :)

Ayy evet haklısınız. Galiba düz alyans seçicem yeşil altın ve beyaz altın karışımı olmasına karar verdik.düz sarıyı o istemiyor bende beyaz renk istemiyorum:) artık tektaş nasıl gelirsee kabulüm sürpriz yapacakmş ona ben karar verrim dedi:) nee yani beyaz alsam takmıycan mı bile dedi:) belkide aldı haberim yok :)
evet canım tektaşın hediye olması daha güzel zaten :) hadi hayırlı olsun:KK49:

merhaba, hayirli olsun simdiden. yorumlariniz bana da fikir verdi ama benim de kararsiz kaldigim bir durum var, beştaş ta hangi tarzi sececegime karar veremiyorum. parmak numaram 12, duz siralan mi yoksa digeri mi fikirlerinize ihtiyacim var

Screenshot_2017-02-02-20-56-06.jpg Screenshot_2017-02-02-20-56-14.jpg

Back