kararsız kaldım.

bence bunalımda kadın. hamilelik annesini kaybetme ve lohusalık.. kolay değil yaşadıkları.
oğlun için sana söylemesi hata bahane uydurup yollamamış olsa iyiydi ama oda bence küçük bebek oldugundan kızıyla ugraşamıycagını düşünmüştür. biraz zaman verin atlatıcaktıır..
senin evine sürekli gelmesi de kv dolayıdır sende daha rahat oldugunuzu düşünüyordur. yani ben olsam bende öyle yapardım sanırım..

ya bence kadın zor günler geçirmiş.
ortada abartılacak bir şey yok... ha bir de lohusaymış.. alın hediyenizi gidin görmeye.
kv ile aynı evde çağıramaması normal.

birde eskiler tak diye söylerler.. bende çocuğum hastayken diğer çocuklara yanaştırmama.. hasta olan çocuğa da yanaştırmak istemem ama böylede söylemem yani..

Haklısınız mesafe koyun bence bıraz, cocugunuza baska arkadas mı yok sankı ??? Bence komsunuz alısmıs mısafırlıge ama mısafır agırlamayı pek sevmıyor gıbı me geldı

Küçük şeyleri dert ediyorsunuz
Annesini kanserden kaybetmiş, üstelik gurbette, bir de üstüne lohusa yapmayın ama
Kaybı zaten çok ağır, her şeyi ince ince düşünemez ki

belki de oğlunuz mikrop kapmasın yeni ameliyatlı diye demiştir kadın.arkadaşınız da lohusa insan kendini görmez benim ablam telefonlarına bile bakamamıştı yeni doğum yaptığında sürekli bebekle ilgileniyordu.alınmayın derim ben.tebriğe gidin annenizle baktınız ki tepki yok mesafeyi koyarsınız.

Küçük şeyleri dert ediyorsunuz
Annesini kanserden kaybetmiş, üstelik gurbette, bir de üstüne lohusa yapmayın ama
Kaybı zaten çok ağır, her şeyi ince ince düşünemez ki

Bende bunları yazacaktım. Birde ek olarak kayınvalidesi ile yaşıyor. Onun durumunda olsaydım ağır bi depresyonda olurdum heralde. Allah sabır versin üzüldüm kızcağıza..

Kızlar arkadaşıma hediyesini alıp gittik annemle.
Gayet iyi karşılandık .. Valla utandım düşündüklerimden.
Kendi lohusa hallerimi unuttum. Boşuna vaktinizi aldım sizlerinde.Hakkınızı helal edin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…