• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kararsız kaldım :(

eleanor7

sky was made of amethyst
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
148
1
96
İstanbul
merhaba ablalar/kızlar. sizden yardımınızı isteyeceğim. daha önce bir konu açmıştım saçımı kızıla boyamak istediğimi söylemiştim. ondan sonra kuaföre gittim. kuaför o kadar iyi biri çıktı ki. koyu olan saç rengimi aşk alevi gibi bir tona boyamak için bayağı bir açması gerektiğini söyledi. ve 200 civarı para alacak olmasına rağmen boyamak istemedi. düzenli bakım yaptığım saçlarımın güzel olduğunu, doğallığını bozmazsam daha iyi olacağını söyledi. beni biraz da küçük buldu sanırım lise için erken dedi ama ben üniversitedeyim artık:) her neyse durum böyle kızlar. ben de çok uzun zamandır kızıl yapmak istiyordum.biri hiç açtırmadan açık kor rengine boyamamı önermişti. kararsız kaldım.. 2 tane de fotoğraf ekleyeceğim.kaküllü ve kakülsüz olmak üzere.boyatayım mı? boyatırsam hangisine daha çok yakışır boya sizce..yorumlarınızı bekliyorum. :sm_confused::çok üzgünüm::1rolleyes:

Eklentiler

• $P7060112.JPG.jpg
    $P7060112.JPG.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $P9210424.JPG.jpg
    $P9210424.JPG.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 55
kızıl güzel ama zor bir renk.bilemiyorumsırf tenle de alakalı değil yüz hatlarıyla da alakalı saç rengi bence..yani yakışıp yakışmaması anlamında.yüzün görünmüyo fotoğraflar çok bulanık cnm

saç rengin güzel daha önce hiç boyatmadıysan girme bu işe pişmanlıklarla dolu çnkü

canım yazılar sonradan editlenemiyor ya orijinal halini koyamadım o yüzden. ama yüzüme gideceğini düşünüyorum. :) ama şu açık kor kızılını direk açtırmadan boyasam çok mu cansız bi kızıl elde ederim? yaşlı teyzelerin saçı gibi olmasın sonra:(

saçın çok güzel bence böyle kalsın kızıl kullanan biri olarak söylüyorum sürekli akıyor iki hafta sonra o güzelim kızıldan eser bile kalmıyor sürekli üstüne boyamak zorundasın eğer saçının doğal rengiyse tabi açtırmadan kendinde boyayabilirsin kor ateş kızılı yerinede palette sonbahar kızılı senin ten rengine daha iyi gider ama bence çok doğal bir saç rengin var hiç dokunma

arkadaşım kızıl saçı kullanmak inan ki çok zor..iyi bir bakım isityor..tıpkı sarı gibi...
ah doğal rengimi bozmasaydım dediğim çok zaman oldu..
sarıyı çok sevmeme rağmen:çok üzgünüm:

illa da istiyorsan tabi boyat ama sonrasındaki uğraşı unutma :1hug:
saçının rengi koyu sanırım sonbahar kızılı hoş olabilir.

ben söylemiştim açık kor kızıla boyamanı saçlarım tamda senin renginde zaten saçlarını açarlarsa üzerine boyadıkları renk daha çabuk akıcaktır ve ekstra yıpranma zaten sana önceden önermiş olduğum boya 7.60 olduğu için saçın açıldığında turuncu bir renk verecektir taban renk koyu ve hemde doğal ilk koyu kızıl olucaktır ama 1 2 ay sonra aktığında baya açılınca gittikce renk oturmaya başlar eğer diplerinide ona uydurmak istersen %9 luk peroksit ile elde edersin diye düşünüyorum yeni saç çünkü ama yinede kızıl evet güzeldir ama yıpratır saçı yine bir düşün istersen

ben sonbahar kızılı yerine loreal recital preference serisinden 7 60 açık kor kızılı önerdim çünkü gerçekten çok canlı kızıl ve en koyu saçta bile direk kızıl rengini veriyor içinde ayrıca ufak tüpte ekstra bir kızıl boyasıda var daha canlı olsun diye ilk boyamanı kesinlikle bununla yap eğer bu rengi istiyorsan kutudaki gibi çıkmayacaktır koyu kızıl olur daha önceki mesajımda dediğim gibi ten rengine yakışır tabi ama kaşlarını boyaman gerekir bence

evet evet kaşlarımın rengini açtım zaten bikaç gün önce:) çok teşekkürler ya gerçekten çok yardımcı oldun opuyorumnanaktan

Back