• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi kararsız kaldım

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

cnnsysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
282
3
96
41
Denizli
slm arkadaşlarrr öncelikle sizlere çok teşekkür etmek istiyorumm tuvalet egitimi konusundaki bütün yazılarınıı okudum ve bu süreçte bana çok destek oldunuzz
benim kızım 25 aylık ve 2 gün oldu henüz başalayalı ögretmeye ilk gün zorlandık ( tabi onun öncesinda yavaş yavaş alıştımalarım olmuştu lazımlıga falan benimle girerdi tuvalete ben arada çıkarırdım bezini dolaşırdı bir iki saatsonra baglardım geri)benim sorum şu gündüz bezsiz dolaşıyoruzzz gece bezi baglayım mı baglamayımmı kararsız kaldımmm sabahları kalktıgındaa bezi çokdolu oluyor açıkcası bezsiz yatırmaktan çekindim
okudgum yazılarda kimisi baglayın kimisi baglamayınn diyor ama ben gende sormak istiyorummm bezi çok dolu kalkıpta gece baglamayıda bırakan arkdaşalar varmıı
yoksa baglasaktaa gece zamanla gece yapmayıda bırakırlarmııı bilimiyorummm tecrubeli annelerrr fikirlerinizi bekliyorummm

öncelikle banada burası çok yardımcı oldu benim kızımda 20 aylık nerdeyse 1 ay oluyo bezden çıkalı bende ilk 2 gün bittim ama 5.gün bayağğ ilerlemiştik önceleri gece bağlıyodum aynen seninki gibi bezi dolu kalkıyo ama sonra bi iki gün kuru kalkınca gece bağlamamaya başladım ilk zaman gece 3-4 kere çarşaf değiştik ama zamanla alıştı ya yaptığında ağlayarak kalkıyo yada ağlayarak sesleniyo götürüyorum yapıyo yada sabaha kadar tutuyo arada kaçırmalarımız oluyo ama ilk zamana göre iyiyiz yani diyebilirimki 2 gece yapmıyosa bi gece yapıyo ama oda gecede bi kere bide kaldırmamak gerek beyin o komutu kendi vermesi gerekiyomuş yoksa tembellik oluyomuş
bence gecede bağlama en azından belli bi süre koy kafanda mesela ben gündüzede geceyede 1 hafta süre verdim bi hafta hiç değişiklik olmazsa erteliycem demiştim

Back