• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım set konusunda :)

deniz_durak

www.kpssmaratonu.com
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
147
3
296
Bursa
................................

Eklentiler

• $gg.jpg
    $gg.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 150
  • $_large_1315903935collecton_001set.jpg
    $_large_1315903935collecton_001set.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 129
  • $_large_1315905865collecton_005set.jpg
    $_large_1315905865collecton_005set.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 145
  • $_large_1315918534collecton_018set.jpg
    $_large_1315918534collecton_018set.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 135
  • $27098.1.jpg
    $27098.1.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Canım bende 1 ay önce evlendim takı seti seçimi konusundan yeni kurtulmuş biri olarak ve de çok kuyumcu gezmiş biri olarak söyleyebilirimki paylaştıklarından çok daha güzel ve şık modeller var.Biraz daha gez derim.

valla bunlar pek hoş değil benim setimi her gören cok güzel gercek mi diye soruyo, kapalı carsıdan almıstım markası yok ama hürrem yüzüklerinin küçügünü düşün ortaya doğru sıralanarak byüyüen 5 adet ortası yesil tastan olusuyo bulabilirsen kesinlikle tavsiye ederim, elbiselerle süper duruyo

2ci modelin aynisi annemde var,
uzun bir sure gece gunduz takmisti,
Ben onu gormekten s,kildim acikcasi, ama keske bir de yuzugu olsaydi.
Maalesef cogu takilarin yuzugu yok..

Teşekkürler arkadaşlarrr :) En iyisi gezeyim ben daha.Bi arkadaşıma olsa hemen seçicem bitane.ama kendime seçmek daha zormuş :)

kesinlikle haklisin canim insan kendine secemiyo gercekten cok zor. bende inanilmaz zorlanmistim taki aldigimiz zaman. ama sukur yanimda kiz kardesim ve abla gibi sevdigim eltim vardi onlar bana cok yardimci oldular. bence taki alacagin zaman sadece annenle gitme bi iki kisi daha al sana yardimci olsunlar cunku insan tek basina secemiyo -- benim gibi altin zevkin yoksa tabii:1:

pek altın zevkim yok benimde :)) daha önceden hiçte takılara alıcı gözüyle bakmamıştım.şimdi zor olucak. Allah yardımcımız olsun buraya kadar geldikya geriside gelir :)))

yüzde 70 indirimi duydum bende canım.ama nedir nasıldır bilmiyorum.öyle laf arasında kalmıştı.

pek altın zevkim yok benimde :)) daha önceden hiçte takılara alıcı gözüyle bakmamıştım.şimdi zor olucak. Allah yardımcımız olsun buraya kadar geldikya geriside gelir :)))

yüzde 70 indirimi duydum bende canım.ama nedir nasıldır bilmiyorum.öyle laf arasında kalmıştı.

tabiki ins hayirlisiyla gerisi gelir:nazar::nazar: canim walla bende senin gibiyim altin takilardan hic anlamam guzel bile bulamiyorum:53: kaybabam takilmisti bana "kizim kollundaki boncuklarimi alalim sana,, begenemiyorsun":1:

yanyanaların altındaki 2. sırada ben bayıldım :46:

bence annenızın seçtiği hariç geriye kalanların üçüde güzel:)) ama en güzel 2 numara

Back