- Konu Sahibi acemihamile41
ben kocaelinde oturyorum 11 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimde hemen iyi bir jinekoloj araştırmaya başladım. sonra tavsiye üzerine konaktaki funda salihli den randevu almak için hastaneyi aradım ama izinde olduklarını 20 gün sonraya gün verebileceklerini söylediler tamam dedim ama rutin kontroller olsun diye başka bir doktora gittim en azından dış gebelik olup olmadığını öğrenmek istedim karnımdan ultrasonla baktı daha çok yeni olduğu için kesen görünmüyor dedi görmek istgiyorsan 4 gün sonra tekrar gel dedi gitmedim ama o doktora gittikten 10 gün sonra kanamam olmaya başladı korktum akşam 8 de aldım elime telefonu bulduğum ilk doktora randevu aldım o da düşük riskim olduğunu söyledi 10 gün rapor verdi iğne ve progestan hap verdi. dediklerini yaptım ilaçları kullandım geldi çattı bizim funda salihli ile olan randevumuz durumu anlattım ultrasonla baktı tahlil falan birşey yapmadı şimdi git ayın 24 ünde gel dedi randevuyu aldık 3 gün sonra aradılar doktor izineçıkacak 31 temmuzda gelin dedi hastane yetkilileri yani 11 haftalık hamileyim ne doğru dürüst bi tahlil oldu ne doğru dürüst bilgi verildi bana acaba bu doktor hep böyle izine mi çıkacak diye düşünmekten alamıyorum kendimide çünkü öyle bir tanıdığım doktorunu aradığında ben izindeyim git hastaneye doğurturlar seni demiş öyle olmasında korkuyorum biraz daha beklemeli miyim yoksa doktorumu değiştireyim mi funda salihliye giden var mı aranız da