kararsız kaldik

askrhpozitif

Nirvana
Pro Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.111
bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum
Esim bilgisayar öğretmeni ve puani 78.56 gecen ki atamada bilisim teknolojileri 82,6 ile kapatmis
Ama gecen atamada daha çok ortaokullarda acik vardi ve bütün bilgisayar dallarından mevzun olan öğretmenler tercih edebiliyordu bu atamada ise mesleki teknik liseler daha fazla ve eşimin burada sansi daha fazla sadece 2 bölümden mevzun olanlar secebiliyor
dun tercih listemizi yaptik hayirlisiyla
benim sizlerr sormak istediğim bu atamada 430 kişi alacaklar Esim 700 lerde falan kendi alanında ise 82. Sirada 26 seçip secmemekte çok kararsiz kaldik siz olsaniz napardiniz boyle bi durumda çok kararsız kaldik acaba her iki durumda da pisman olurmuyuz diye düşünüyoruz
Esim kpss te fazla calisamadi bu sene düğün telasiydi ev telasiydi derken isten eve geldiği vakitlerde anca calisti toplasan 2 ayi geçmez calistigi
Kafamizi kurcalayan sorular ise 26 tercih edip devlet bizi kotu sartlari olan bi yere atarsa Doğumum yaklasigi için kararsiz kaldik yavrumuz için sorun yasarmiyiz düşüncesi var
Diğer bi soru ise 26 tercih etmeyip atamalardan sonra esimden daha düşük puanla atama olursa uzulurmuyuz seneyede atanamazsak boyle bi riske değer mi anlicaniz kafamiz karma karisik

Ben olsam yazarim hem birdaha kpss de daha yuksek puan alabilecek mi yada Allah korusunsinav zamani bisi oldu vs zaten bebek bekliyormussunuz hayirli olsun bu arada ben olsam yazar kendimi garantiye alirdim

Sunu dusunun velev ki cok kotu bir yere atandiniz birincisi orada da yasayan insanlar var nasil yasiyorlar belli bur sure zorluk yasayip alisirsiniz

Eşinizin atanması zor gibi duruyor bu atamada
ama belli de olmaz.Kesinlikle 26 yı açsın.Seneye bu puanı
alacağının garantisi yok.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Canim suan esin ne is yapiyor. Eger suan sartlariniz iyiyse zorda degilseniz yapmayin derim. Daha dogrusu size bisey diyemem ama ben olsam yapmazdim. Yapmadim da. Benim zamanimda kadrolu sozlesmeli vardi. 26 yi isaretleseydim kadrolu gidecektim. Isaretlemedim sozlesmeli cok guzel bir yerde iki sene gorev yaptiktan sonra kadroya gectim ki benim atandigim zaman sozlesmeliyi ogretmenden bile saymiyorlardi. Ama su varnasipten oteye gecilmiyor deniyor ya aynen oyle ben o surecte cok ilginc seyler yasadim. Onun icin mutlaka hayirlisini isteyin. Hangisi hayirlisysa o olsun diye dua edin. Rabbim gonlunuze gore versin zor surecler

26yi yazardim bir ogretmen olarak
Ulke karisik
Seneye kpss olmayabilir
Torpille atamalar var biliyorsundur
Sansinizi deneyin derim
Teknik lise ise zaten merkezi yerler olur hangi il olursa
O nedenle korkmayin derim
Su anki isi ne
Isini daha cok seviyorsa ogretmenlik ona gore degilse ve maasi daha iyi ise hic girmesin bu islere.

Genelde insanlar gazetelerdeki brut maaslara bakip cok kazandigimizi dusunurler.

epey bir müddet şırnak civarında çalıştım.eş durumundan yanınıza gelme ihtimali olamazmı.bende bu şans da yoktu zaten açıkçası da sırf bu yüzden evliliği düşünmedim paşa paşa görevimi yapıp istanbula geldim

Bence 26 yı işaretlemelisiniz. Seneye ne olacağı belli olmaz. Benim bayan kuzenim 3 yıl Şırnak'ta kadın başına görev yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…