• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kararsız bıraktılar beni...

hangi renk saç daha çok yakışmış?

• Ankete Katılan
    36

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
kızlar saçlarımı uzun zamanlar sarı röfleli kullandım ama yıprandı diye kendi rengime döndüm sonunda ama bu sefer de bütün arkadaşlarım sarının bana daha çok yakıştığını söylemeye başladı. ben de ikilem içindeyim. hemen saçımın rengini açamam açarsam yıpranır ama sizlerin de fikirleriniz doğrultusunda seneye yaza doğru saç rengimi değiştirebilirim. sizce hangi renk daha iyi? 1. fotoğrafta saçlarım sıcak çikolata rengi. 2. fotoda röfle var...

hangisi? saçımın rengini açayım mı?

347zpes.jpg
[/IMG]
2cxhr1j.jpg
[/IMG]

İkisi de güzel.Ne istiyorsanız onu yapın bence.İnsanlar akıl vermeye ,yorum yapmaya bayılır.bayanssulusmile

bence de ilki daha hoş. etraftakilere kulak asma. ben geçen sene söylenenlerden etkilenip sürekli saçımı boyadım, sırtımda olan saçımı omuzlara kadar kestirmek zorundmafoldumbena kaldım

Bence ikisi de çok güzel.Birincisi daha genç göstermiş sadece.Madem saçlarınız yıpranmış birinci halini kullanın.Çevredekiler söyleyecek bir şey bulur her fırsatta.

ikisi de hos ama koyu daha bir güzel geldi gözüme. cok sarı değilde belki biraz daha acık bi kahve düsünebilirsin ileride :)

cnm ben aaçık olanı beğendim koyu olan da hoş ama seni sert göstermiş biraz açık olanda daha aydınlık yüzün ve daha yumuşak bir ifaden var..boshayallersmile

cnm koyu daha çok gitmiş sana bence...ama insan değişiklik istediğnde,özellikle yaza doğru,saç rengi değiştirmek istiyor hep...açık renkler istediğinde kumral tonlarını deneyebilirsin ,naçizane fikrim....

evet koyu renk daha güzel göstrmiş belki fotoğrftn kynklnrblr ama ben açık renkleri daha çok çekici buluyorum siz esmer tenlisiniz karamel tonlrıda yakışablr ama ilk fotoğrf da çok genç durdğnz doğru saçlrnız kendine gelene kdr böyle kalsın isterseniz sonra değiştrrsiniz:)

koyu olan dogal sacın muhtesem bence dokunma ya sarı yakısıyor ama herkes sarı yapıyor çakma sarısın olmaya gerek yok ben ılk resmı cok begendım , hem saglıklı gorunuyor sacalrın hemde yakısmıs

koyu renkli halimi beğenenler çoğunlukta. açıkçası çok sevindim. bir süre daha böyle kullanacağım saçlarımı. fikir bildiren arkadaşlarım çok teşekkür ederim....

Back