Kararsız asker yareni,fikirlerinize ihtiyacı vaar :(

asminn0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
7
0
31
Bi yardımcı olun akıl verin bana lütfe kendim düşünemiyorum artıık
Sevgilim askerde,güzel güzel konusurken birden bi dediğimi yalnış anlıyo kendi kafasına göre sinirleniyo tartışıyoruz durduk yere.En son çarşıya cıktıgında konuşuyoduk,yeni adet edindi bunuda her çarşıya cıktıgında içiyo,yine içmiş gelmeden cafeye artık ne içti bilemiyorum konuşuyoruz başladı yine eskileri açmaya bana agza alınmıycak yani hayatımda daha önce hiç kimseden bana karşı duymadıgım şeyler söyledi,küfür etti.İnsan sevdiğinden böyle şeyler beklemiyo şaşırıyo,kırılıyo haliyle.Uzak dur bendende ailemdende falan demeye başladı en son izne gelicem habern olmycak falan dedi,bende olmasın zaten bundan sonra uzak duralım birbirimizden dahada iğrençleşmeden çık git konusma daha fazla dedm bnde,çıktı öyle.aramadı o gün hem geç teslim oldu,hem içkili ondan merak ettim sadece ama bnde aramadm,ertesi gün aradı sanki dün konuşan o değil hiçbişey olmamış gibi htırlamıyo gibi napıyosun nerdesin diyo bana merak etmişsindir dün arayamadım içkli gidim diye mahkemye cıkıcam işte önemli bişey yok merak etme falan dedi ben hiçbişey sormadım iyi ne güzel dedim sadece,bikaçgün arayamıcam dışarı falan cıkma akıllı dur diyo ya sen dün dediklerini yaptıklarınımı unuttunmu sen değlmisin bana uzak dur benden diyen noluyo şimdi dedim hmm uzakmı duruyim istiyosun yani dedi oda,sanki ben cıkarmışım bu lafı gibi bide üste cıkar hep böyle kendi der ben demişim gibi yapar,öyle dedin öyle olucak dedim bnde peki diyip kapattı.10gündür ses yoktu.dün ben kendmi arıycam diye onu aradım yalnışlıkla numaralarmız aynı bi son rkamlar değişik el alışkanlığı onu aramışım kapattm hemen ama çalmış herhlde,sabah bi kalktım 25 cevapsız arama,son 2 kere daha aradı meşgule attım açmadım,mesaj çektim böyle böyle yanlışlıkla aramışım ondan aradın sende herhalde diye.Aramadı bidaha cevapta atmadı.
Şimdi ben konusmak istiyorum merak ediyorum yani ne düşünüyo ne yapmak istiyo bakıyorum resmimizi falanda kaldırmamış pişmanm değilmi,dediklerini hatırlıyomu ondan bile şüpheliyim..
yazmalımıym sizce bi nasılsın yazıp başlatsammı konuşmayı,onun yazmasınımı beklesem..
söyledikleride çok agrıma gitti sadece o yüzden ilk ben yazıyim ediyim istemiyorum ondan bişey bekliyorum ama,şmdi bn bu şekilde davrandım diye oda benden bekliyo kesin...off napsam bilemedim ben siz olsanız naparsınız nası bi yol izlersiniz benim kafa gitti artık bitirdi beni bu askerlik huyu suyu değişti gerçekten dedikleri gibi..

Askerde olması hiç önmli değil.
Yanlış anlamayın ama, vücuda giren alkol ile insan otokontrolünü bırakır ve gerçek düşüncelerini ifade eder.
Aslında içinde yatan insan neyse, alkolün etkisiyle o çıkar ortaya.
Örneğin; ben sarhoş olduğumda hep ağlarım, içime dert edindiğim ama kimseye söylemediğim şeyleri yanımdakilere anlatır ağlar da ağlarım.
Sevgiliniz de size hakaret, küfürler ederek, ailesinden uzak durmanızı söyleyerek aslında sizin ilişkiniz için geleceğe dair planları olmadığını ve nasıl bir karaktere sahip olduğunu açıkça ortaya koymuş.
Boşuna yol gözlemeyin derim...

canım asker kafası başka olur derler benimkide askerde şuan ama henüz bi değişim yok bence sen arama okadar küfür etmiş kendi pişman olsun hatasını anlasın ondan vazgeçebileceğini göster
arama mj atma napcak bakalım
şafak kaç bu arada

öyle yapıyim diyorum bi yandanda orda diye merak ediyorum işte napıyo neediyo o gün için ceza aldımı falan
Şafak 149 canım,sizin?

bikaç gün öncesinde sürekli artık aielene söyle ben böyle liseli aşıklar gibi gizli gizli buluşmak falan istemiyorum izne geldiğimd bişeyler olsun,geldiğimde bi aile kurmak istiyorum artık yas geldi falan demişti bende konusamıyorum ailemle bu konuda tepkililer,o yüzdende bi kızgınlığı var bana.sen ciddi düşünmüyosun herhalde bizim icin ne bu böyle yoksa aklında evlilik söyle biliyim falan diye söylendi baya yani öyle bişey oldgunu sanmıyorum 6senedir birlikteyiz oda haklı bende istiyorum bişeyler olsun artık ama ailem işte..

Sevgilinin isi var mi canim?
Konusmalari cok garip ve daha ciddi bisiyler bile yokken bu sekilde senle konusmasi cok gurur kirici..
Biraz askiya al istersen sende iyice bir düsün iliskinizi duygularini ön planda tutuyorsun anladigim kadariyla ama karsi tarafin davranislari cok sinir bozucu...

yok canım gitmeden önce garsonluk yapıyodu,geldiğinde bi arkadasıyla beraber yer acmayı düşünüyo restaruant gibi.
Yani içmediği sürece bişey yok cok iyiyiyiz bi sorun yok ailesiylede görüşüyorum arıyolar,gidiyorum arada görmeyede.Biraz içkiyi fazla kaçırınca bambaşka bi insan olup cıkıyo söz verdi annesinede banada bırakıcam içmicem diye,yok.O aramadan yazmadan kesinlikle adım atmayı düşünmüyorumn zaten,olurda aradı barıstık geldğinde konusmayı dusunuyorum ya ıckıyı bırakıcak yada benı.olmuyo böyle yani kafa ayık olunca hiiiçbişey yok 2dk sonra içsin gelsin bana sarıyo.Dengesiz benimde dengemi bozdu

Oyy kiyamam üzme kendini
Icki, sigara gibi bagimliliklarin terapilerle tedavileri var forumda erkek arkadasini bu tarz bi tedaviye ikna edip baslangic yapabilirsiniz döndügünde yok ben kendim birakirim derse o kadar basit degil önemli olan bu adimi atabilmesi birakmak cok basit diil böyle bagimliliklari
Issizlik ve aile baskisi varsa sartlar cok zorlu oluyor canim
Gururlu davran o seni gercekten seviyosa bi sekilde sana ulasicaktir..Ama bir insnain aliskanliklarini birakmasi gercekten cok zordur kolay degildir..

İstese bırakır biliyorum ben onu ama istemiyo kendiside 3-5 yakın arkadası var ne zaman toplansalar illa bi içki muhabbeti oluyo,oda ben bıraktım içmem diyemez asla,arkadaş ortamında içiliyo illa diyo sen içme içsin onlar bırak diyince ben kuzenimde askere gitmeden önce alkol tedavisi gördü ama oda 2-3 ay içmedi sonra gene başladı ama eskisikadar değil arada içiyo,arkadaslar onunlada sende tedavi görsen belki yararı olur dedik yok bana tedavi falan kar etmez kendi isteğimle bırakabilirim ben sadece diyo.benim yaşam tarzım bu diyo alkol icin ya nası bıraktırıcam napıcam
çokta merak ediyorum şuan konuşmak istiyorum yazsammı ki artık

92 kişi bakıp 2-3 kişimi cevap yazıyor
ilgilenip yazanlara çok teşekkür ederim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…