mBence aicisi falan asla problem deyil, sakin korkma, hemen ol ameliyatini. Asla sagin solun lafina bakma. Ben oldum 4 ay once, inanilmaz memnunum. Harika gorunuyolar, insanin psikolojisi duzeliyo. Gecmis olsun simdiden.
ameliyat sonrasındaki 1 hafta içinde en çok pişmanlığı yaşayan belki bendim.
hiç korkma. kararını ver. bütün acılar ve pişmanlıklar sadece 1 hafta.....
sonrasında yaşadığın herşey sadece bir hayal olarak kalacak....
çok ama çook mutlu olacaksın zaman geçtikçe...
kendine inan ve güven
Ben ameliyat olalı 5 gün oldu canım. Hiç öyle abartıldığı gibi değil bence. Derin nefes alamadım 3-4 saat o kadar. Zaten en kuvvetlisinden ağrı kesici veriliyor ki seni öyle bırakmıyorlar bir köşede acından ölesin diye. Valla benim doktorum 2-3 saat hep yokladı ben rahatım dememe rağmen azıcık ağrım başlasa ağrı kesici serum taktırdı koluma, uyudum çoğunlukla .
Şuan senin yerinde olmak o kadar çok isterdim ki... 1 hafta acı çekiceğini bile bile ameliyat masasına yatmak gerçekten yürek ister.. Uff çok korkuyoruuuum şimdiden uykusuz gecelerim başladı ameliyat günü bayılırım heralde.. ama uzatmakda istemiyorum bu stresi bana yardım ediiiin
KORKMA bak bu kadar kesin ifade ediyorum.
ameliyat öncesi ve sonrasındaki benim yazılarımı iyice oku, hep olumsuz değilmi?
öyle değilmiş işte!! sadece güçlü ve sabırlı ol.
ben şimdiden o pimpirikli hallerime gülmeye başladım . eğer ben bile sana burdan korkma diyebiliyorsam bundan cesaret alman gerekir.vereliniortak
Capcuda acıdan en çok sen bahsettin sahiden. Şimdi böyle diyorsan ben bile hemen cesaretlenirim valla...opuyorumnanaktan
Ah aynen ya...
Lilyum sen kime ameliyat olacaksın? Karar verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?