valla sansürleseniz de sansürlemeseniz de o göbekler benim dikkatimi çekmezdi, insanlar nelerle uğraşıyor ya
Aynen valla önce anlamadım nereyi sansürlemisler diye.
Akılları fikirleri zikirleri neyse orayla uğraşıyorlar.
O kızları şimdi görmek isterdim.
Yaa tekrar bakınca sansür dışı sanki komple resim farklı mı ne..
Yeşil göbeği açık kız solda siyah giyinmiş.
Oturan kızın eşarp rengide farklı...
Nasıl bir oyun buu yahuu
:
Evet arka plan bile değişmiş, şoplu olanda yangın var sanki.Yaa tekrar bakınca sansür dışı sanki komple resim farklı mı ne..
Yeşil göbeği açık kız solda siyah giyinmiş.
Oturan kızın eşarp rengide farklı...
Nasıl bir oyun buu yahuu
:
Ne komplo teorisi amaBu referandumdan sonra en çok kadınlar zarar görecek dedik, anlamadılar. Bu daha başlangıç, bir anda değil zamanla, azar azar, ürkütmeden. Biğün gelecek onlar size kapanın demeyecekler, siz kendinizi kapanmış bulacaksınız.
Sonra haklarınız ellerinizden alınacak, miras paylaşımı, çalışma hayatınız bitecek, 12 yaşına gelmeden evlenip gidip çoluk çocuğa karışacaksınız, kocanız üzerinize kuma getirecek, tıpkı iranlı, afgan, sudi kadınlar gibi silinip gideceksiniz.
İçiniz sıkıldı demi okurken. Ama olurmu olur, kadınlar dur demezse eğer olur olacakta! O göbeğini açıp evet diyen kadınlar, ilkde sizden başlayacaklar merak etmeyin.
Bu bahsettiğim kötü tablo ülkemizde var zaten ve belli bir kesim kabullenmiş, normal bir hayat gibi yaşayıp gidiyor.Ne komplo teorisi ama
E varsa bin yıldır var malesef ayrıca çocuk evlilikleri son 15-20yılda 50000lerden 25000lere gerilemişBu bahsettiğim kötü tablo ülkemizde var zaten ve belli bir kesim kabullenmiş, normal bir hayat gibi yaşayıp gidiyor.
Daha fazlasıda gelecek ama onlar buna kısaca kimpli teirisi diyorlar...
Sizi tebrik ediyorum, bulduğunuz istatistik doğrudur ama eksik!!!!İki üst mesajı yanlış gönderdim doğrusu ise http://aa.com.tr/tr/turkiye/cocuk-gelin-sayisi-10-yilda-yuzde-50-azaldi/802622
Bi arada mahalle baskısı olacak diyorlardı. Çevremde Birtane bile kapanan olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?