Kararan Dirsekler Hakkında

NAZ24

Semih ve Duru*nun annesi
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
5.479
4.922
723
Arkadaşlar hiç başıma gelmemişdi ilk defa bu sene oldu dirseklerim karardı çok çirkin duruyor çok üzülüyorumsenağlama ne yapabilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürlera.s.:enbuyukkk:

Çok mu fazla masaya fln dayandın da tahriş oldu acaba?O zaman deri kalınlaşıp koyulaşıyo sanırım.Benim de ayakkabı vurmasından dolayı var ayağımda izler.Ponza taşı deniyodu galiba onla baya kazıdım ama tık yok.Nemlendirici sür ve bi süre uzun kollu giy belki işe yarar...Bi de bende m-furo diye bi krem var(allerji ve mantarın kaşıntı gibi etkilerini geçirmek için kullanılıyo) o renk açıyo ama kortizol benzeri bi etkisi var yani yan etkisi de çok daha fazladır.

Evet işimin gereği çok masaya dayıyorum ilk kez oldu bi sertlik yok ama sadece karadı ilgine teşekkürler canım sağol.a.s.

Sağol ışılcım bu arada adaşız senle eğer ismin ışılsa:dance:

bende işimden dolayı sürekli masaya dayamak zorunda kalıyorum yok mu bi çare arkadaşlar ???

Ben bugün biraz dikkat ediyorum fazla dayamıyorum masaya krem sürüyorum sürekli sanki biraz düzeldi ama nezamana kadar dikkat edicemki:1shok:

Evet işimin gereği çok masaya dayıyorum ilk kez oldu bi sertlik yok ama sadece karadı ilgine teşekkürler canım sağol.a.s.

Önemli diil canım zaten pek bişi bilmiyorum:1rolleyes:Ben de çok masaya dayanıyorum ama burda zaten uzun kollu giymek gerektiği için sorun çıkmıyo:1ninca:Gerçi o sıcakta zor ama belki uzun kollu bi bolero işinize yarayabilir:uhm:

ya benimde böle sorunum var.....herşeyi denedim..kremlerde kullandım ama başka bilenler varsa yardımcı olabilirlermi.kısın neysede yazın kısa kollu giyince dikkat çekiyo...

evet ya ayni sorun bendede var heseyi denedim tastan tutun keseye nemlediricinin her turlusunu tik yok hem cok set hem simsiyah kir gibi gozukuyor gecen gun ninem bile kizdi sanki hic yikamiyormusum gibi, Bir care bulan yokmu?

Suna Dumankaya'dan:
" - Dirseklerimde kararma var. Nasır tutmuş gibi görünüyorlar. Ne yapmamı önerirsiniz?
- Eklem yerlerinde nasırlaşan ve rengi kararan cilt, sindirim bozukluğuna işaret edebilir. Bu yüzden bir tutam maydanozu 5 dakika kaynatıp, her gün bundan için. Bu arada kese yapmanız ve limonla ovmanız da gerekiyor. Tüm bu işlemlerden sonra limon suyu ve limon yağını karıştırıp dirseklerinize sürün. "
işinize yarar umarım.a.s.

bende aynı dertten müzdaripim dirseklerim kirli gibi duruyor hatta annem kızar hep niye güzel ovunup yıkanmıyosun diye bunun çaresi yok galiba tek çare yazın dirseklerede makyaj yapmak başka türlü çok itici duruyor fondoten yada kapatıcınızdan sürün kökten çözüm olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…