Saç Rengi ve Saç Boyama karar weremedimm yardımmmm

subat_01

Oğluşunu bekleyen sabırsız anne
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.374
476
648
arkadaşlar bu aralar forumu resmen istila etmiş bulunuyorum farkındayımm :mymeka: fakat yardımınıza ihtiyacım warr... :Saruboceq: saçlarım kızıl renktee açmak istiyorumm sarı yapacmmm ama karar weremedimm palette mi koleston muu?saçlarını bunlarla açanlar yazabilirlermi özellikle saçları boyalı olupta açp sonuç gören arkadaşlar... a.s. saçınız nasıl oldu bilgilendirirmisiniz ltfenn..:Saruboceq::enbuyukkk:

Son düzenleme:
kızıl tonlarına boyayacaksan farketmıyo acıcı turunculasma olması sana bır zarar vermez dıye dusunuyorum aksıne ısıne gelır palette daha az yıpratıyormus forumdan arastırdıgıma gore bende dıplerımı acmak ıcın palette kullanmayı dusunuyorum...

yokk cnm saçlarımın rengi kızıll değiştirdim yazıyıda kızıl rengi akıtmak istiyorumm

kolestonun açıcısının daha etkili oldugunu bu forumda okumuştum ama kullanmadım.hangisi daha fazla zarar verir onu da bilemiyorum ama kademe kademe aç saçlarından olma:a015:

aslına bakarsan hepsi zararlıymş ama en az zararla kurtulmakta fayda war istediğim aksınn kızıll ama tiftik tiftik gelmesin saçç elime =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…