• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karar vermeme yardımcı olurmusunuz?

sizce hangi iphone modeli

• iphone 5 SE

OY: 0 0,0%
  • İphone 6S

OY: 16 100,0%

• Ankete Katılan
    16

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
18
37
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. allah daha büyük dert vermesin elbet ama benim için buda dert sayılır beynim düşünmekten yandı artık karar veremıyorum. tv izleyen biri değilim ama cep telefonu benim için çok önemli yeni bir telefon alacagım iki tane model arasında kaldım kullananlardan yorum alabılırmıyım? ankette yapacagım sizlerin fikirleri belki benim karar vermeme yardımcı olur. öncelikle kamera benim için önemli çok fazlasıyla resim ceken biriyim şuanki telefonum şarj konusunda artık cok sıktı beni sarjıda iyi gitsin istiyorum... haydi canımcımlar yardım bana :) şimdiden çok teşekkürler♥

Son düzenleme:
evet canım kasa ve görünüm olarak 5 ve 5s görünumunde

5s kullandım bir dönem. Şimdi eşimde o. Çok severek kullandığım bir telefondu. Eşime diyorum sen 6 ya da 7 serisinden bişey al bana 5s'i geri ver.
Ama ciddi anlamda minnak bir telefon. Alışana kadar zorluyor yeni nesil telefonlardan sonra.

5s kullandım bir dönem. Şimdi eşimde o. Çok severek kullandığım bir telefondu. Eşime diyorum sen 6 ya da 7 serisinden bişey al bana 5s'i geri ver.
Ama ciddi anlamda minnak bir telefon. Alışana kadar zorluyor yeni nesil telefonlardan sonra.
evet bende suan 5s kullanıyorum ama sarjı dayanmıyor 2 saat ıcınde kendılıgınden bıtıyor bazı sorunları daha var artık degıstırecegım gorunus olarak cok tatlı evet o yuzden 5se düşünuyorum :)

Ben yardımcı olmak ısterdım ama bunları hıc kullanmadım bılemıyorım tuslu telefon kullanıyorum bu mesaJıda tarıhtekı ılk bılgısayardan atıyorm :rolleyes:

Iphone 4 S , Iphone 5 , Iphone 5 S , Iphone 6 kullandim kisacasi Iphone ' nun butun serisini kullandim. 5 , 5 S neredeyse ayni sadece parmak izi okutucusu var 5 S ' in, O kadar para verip 5 S ' imi satip Iphone 6 aldigima pisman oldum sadece boyutu buyuk kalani kucuk ayrintilar disinda neredeyse ayni.. Benim ellerim cok kucuk bu yuzden yolda msj yazarken 5 S ile rahatca yazabiliyordum simdi cok zorlaniyorum 5 SE ' yi hic kullanmadim ama madem yeni alacaksin 6 S al derim

Iphone 4 S , Iphone 5 , Iphone 5 S , Iphone 6 kullandim kisacasi Iphone ' nun butun serisini kullandim. 5 , 5 S neredeyse ayni sadece parmak izi okutucusu var 5 S ' in, O kadar para verip 5 S ' imi satip Iphone 6 aldigima pisman oldum sadece boyutu buyuk kalani kucuk ayrintilar disinda neredeyse ayni.. Benim ellerim cok kucuk bu yuzden yolda msj yazarken 5 S ile rahatca yazabiliyordum simdi cok zorlaniyorum 5 SE ' yi hic kullanmadim ama madem yeni alacaksin 6 S al derim
çok teşekkür ederim canım fikrin için

Back
X