KARAR VERMEMDE YARDİMCİ OLUN LUTFEN :(

Oğlunuzla aynı yaşta kızım var benim de.Ahh yavrum inanın çok üzüldüm, evet herşeyi anlıyorlar onlar. Bu durumlarda olan çocuğa oluyor inanın buna, iyi düşünün ya devam edin ya da boşanın. Hata tek taraflı mı bu arada, yardım falan alsanız?

Coook korkuyorum cokk. Dediginiz gibi aliskanlik var ordaki duzenim var. Simdi sil bastn baslamam gerekiyor. Maddi zorluk cekmesinden korkuyorum oglumun uzulmesinden korkuyorum ki o ortamdada cok saglikli olmayacagi kesin. Benim cesaretim yok alismisim armut pis agzima dus olayina herseyin hazir onume gelmesine. Asalak gibiyim tek basima bisey yapmaya cesaretim bile yok

bu kadar huzursuz br yuvada büyüyeceğine annesiyle büyümesi daha güzel bence.
Boşanmayı bu kadar büyütmeyin kafanızda, sonuçta bu bir kumar ve siz o kumar masasına oturmadan bilemessiniz. Oğlunuz bu kumardan gelen en güzel hediye size.
Oğlunuz daha fazla üzülmeden bitirin bence bu işi, tabiki tüm haklarınızı alarak..Anne babası tartışan, bu ortamda büyüen çocuklar tam olarak sağlıklı olamıyor bence..

aslında ihtiyacınız olan tek şey başlamak.
sadece başlayın. Devamının nasıl geldiğine şaşırırsınız.
İnanın kadınlar erkeklerden çok daha güçlü. Yazık o çocuğa. Evde şiddet varsa çocuğunuz için
evli kalmanız çocuğunuza daha çok zarar verir.
İnanın Allah yardım ediyor. Mesleğinizde varmış. ne güzel.
Eşiniz değişmeyecek. zararın neresinden dönerseniz kardır.
Ben de çocuğumla boşandım. Yaşadım biliyorum.

Nasil atlattiniz o sureci. Esim bosanmam asla diyor hata yapiyosun diyor. Ama darp raporum var mahkeme uzatmaz diye dusunuyorum. Nasil toparlandiniz. Cocugunuz nasil simdi

Nasil atlattiniz o sureci. Esim bosanmam asla diyor hata yapiyosun diyor. Ama darp raporum var mahkeme uzatmaz diye dusunuyorum. Nasil toparlandiniz. Cocugunuz nasil simdi

ilk başlar zor oldu. Ama hiç pişman olmadım. Eğer kafanızda bitirdiyseniz hiç uzatmayın. Bizde de şiddet vardı. Manyaktı yani. kızımla çok iyi bir hayatım oldu. 8 aylıktı. şimdi 20 yaşında :)... ruh hali sağlıklı. babasıyla görüşmüyor. gerçi görüşmeye meraklı bir babası da olmadı hiç :)... özgüveni yerinde kendi ayakları üzerinde duruyor. İstanbul dışında okuyor. Geriye dönüp 2 dakika düşündüm. İyi ki boşadım manyağı ... ama en fazla 2 dakika. fazlasını hak etmiyor.
Bence kafanda ölç tart. kararını kendin ver . ve başla.... İnan Allah çok yardım ediyor. Çünkü ben de maaşlı çalışıyorum. Çok büyük paralar kazanmıyorum. Ama huzurum yerinde. Biz kadınlar erkeklerden daha güçlüyüz.

Biraz laçkalasmis ilişki her firsatta evi terk etmek sacma bana gore. Sevgiliysen hadi bir nebze de ortada cocuk var bir de. Yani bence adam seni nasil olsa parlar parlar susarsın sandigi icin bes kez seslenmene ragmen gelmeme rahatligini gosteriyor. Hemen bosanma bi sakinleş iş sahibi ol once. Kafanı dinle. Hep blöf yapmissin hep havada kalmis. Darp raporu aliyorsan dava açmayi da bilceksin. Kimi korkutuyorsun yani karşında cocuk yok ki. Daha olgun ol bir insan saygisizsa dusuncesizse bagirip cagirmayla tehditle yola getiremezsin daha beter edersin. Yola getirmek istiyorsan huyuna gideceksin. Yoksa ohoo konuş dur en fazla düzelmiş gibi yapar.

Benim ondan nefret etmemi saglayacak cok kotu sebeplerim yok. Belki oyuzden kararimda cesaret edemiyorum. En buyuk sebebim kesinlik hicbir ortak noktamiz yok o cok kinci ben hemen unuturum o asiri derecede iskolik para tutkunu ben 3 kurus olsun huzurum olsun yapisindayim. Ben eglenmeyi gezmeyi muhabbeti seven biriyim ask kadiniyim ewlilikte cinsellik cok onemli benim icin ama o ewden cikmasa napiyorum bn demeZ. Ona gore cinsellik cok onemli degil onemli olan konusabilmek. Eglenmeyi bilmez. Mesela ben arada esimle deniz kenarinda bi bira icip sohbet etmek isterim onada soylerim ben icmem sende icme der ki kafa arkadaslari olursa icer kendisi. Aileme saygisiz ve onemlisi asiri duygusuz. Sanki bir robot is ve paraya kurulu. Diger hic biseyi algilamiyor

işte dediğim gibi kafanda ölç tart. Kararını kendin ver. Ama boşanmayı şuan düşünmüyorsan evi terk etme.
çünkü gidip geldikçe inandırıcılığını kaybedersin. Yaşadığınız hayatı bilemem. artıları ve eksileri tartıp ona göre devam etmeniz gerekiyor. Burdan söyleyebileceğim kararınız ne olursa olsun arkasında durun. Boşanma durumunu düşünmüyorsanız biraz ılıman olup orta yolu bulmaya çalışın. Belki hayatınız daha kolay olur. Herşey gönlünüzce olsun.

Herseyi gectim de cocugunuzun yaninda nasil tartisirsiniz? Artik cahil insanlar bile bunu yapmiyor biraz dusunceli olun size ayrilin veya barisin diyemem ama cocugunuzun yaninda tartismaya engel olabilecek yetkinliktesiniz sanirim. Egitim durumunuz nedir?
Esiniz kiminle konusursa konussun cocuk cagirir gibi bes defa gel demek gercekten bana cok ayip geldi ona guveniniz yok mu? Bir konusma ile ne olabilir anlayamadim ya da ben fazla guveniyorum bu konuda esime ondan size boyle soyluyorum bilemedim

Herşeyi geçtim, o yavrucağa yazık yaaa, lütfen onu bukadar üzmeye hakkınız yok,

oturup çok derin bi şekilde bu konuyu konuşmalısınız bi terapiste gitmenizi tavsiye ederim bu kadar kavganın olmasında yatan asıl sebep önemli belkide çok basit bi ayrıntıdır,ondan asıl beklentin ne tek kelimeyle bu önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…