- 14 Kasım 2014
- 665
- 739
- 36
-
- Konu Sahibi Uniqueangel
İlk adimi atmam zaten bu zamana kadar atmadimda. Aileme falan cok saygisiz ailemi hic sevmez. Babam geldi bi guN ewime 5 gun kaldi ve babam 62 yasinda bi adam babamla 5 gun hic konusmadi agzini bile acmadi. Yemeklerde bile yedi cekildi uzanip yatti babamin yaninda. Ben hamileyken kp yaninda bacaklarimi bile uzatmadim onca agri cekerken. Cok kararsizim ya cokbence bı patlama yaşamıssınız.....yanı daha oncekı olayları bılemedıgımden boşan yada boşanma dıyemem...ortada bır bebek var.....eger duzelemeyecek kadar kotuyse hersey...her zaman kavga kıyametse tabıkı oğlunuzu boyle bır ortamda buyutmektense ayrılın derım...çunku herseyden etkılenıyorlar malesef...
ama barısmaya karar verırsenız ılk adımı sız atmayın asla
İlk adimi atmam zaten bu zamana kadar atmadimda. Aileme falan cok saygisiz ailemi hic sevmez. Babam geldi bi guN ewime 5 gun kaldi ve babam 62 yasinda bi adam babamla 5 gun hic konusmadi agzini bile acmadi. Yemeklerde bile yedi cekildi uzanip yatti babamin yaninda. Ben hamileyken kp yaninda bacaklarimi bile uzatmadim onca agri cekerken. Cok kararsizim ya cok
Ve ben ailemde saygiyla ilgili ciddi terbiye almis bi kadinim. Hic gelemem saygisizliga. Esimle oturup ailem hakkinda konusamiyorum bile.ya bana ailem hakkinda olumsuz dolduruslarda bulunuyor yada olumsuz konusuyor onlar hakkinda.ben esimle dertlesemiyorum bile. Ama ailesi hakkinda ona hep destek olurdum yaninda olurdum. Cok bencil hep o haklisaygı çok onemlı esınız hakketen cok saygısızmış..onemlı bır konu bence....
Aslaaa duzelmez karakteri bu cunku. Ben 3 bucuk yildir duzelir diyip verdigi tum sozlere inanip dondum ama en fazla 1 hafta dayanabildi. Cunku o degisemezBir evde tartışma ,anlaşmazlık varsa güzellikle konuşularak,gerekirse psikolojik destekle vb.düzelebilir ama sizin eşinizin karakteri düzelecek bir karakter gibi gözükmüyor.
Ewet cok haklisiniz. Annemin kullandigi kelimeyi yazmissiniz bitecegi belli bi ewlilige neden bu masumu kattiniz dedi ki cok hakli. Simdi tek istegim sadce oglum icin en dogru karari verebilmekEvliliği oturtmadan çocuk yapmayın deyince kızıyorlar bana burda. Alın işte sonuç bu...
En başından biteceği belli olan bir evliliğe neden çocuğu da soktunuz? Ne hakkınız var ona bu kavga gürültüyü yaşatmaya ya da boşanmış anne baba çocuğu olmaya mahkum etmeye. Çocuktan başka hiç bir şeye üzülmedim konunuzda. Bile bile lades demişsiniz.
Şimdi yapmanız gereken ya ayrılıp çocuğunuza sağlıklı bir hayat vereceksiniz ya da ayrılmasanız da kavga gürültüyü evinizde bitireceksiniz çocuğunuz için. Hangi kararı vereceğinizi biz söyleyemeyiz ki.
Ewet cok haklisiniz. Annemin kullandigi kelimeyi yazmissiniz bitecegi belli bi ewlilige neden bu masumu kattiniz dedi ki cok hakli. Simdi tek istegim sadce oglum icin en dogru karari verebilmek
Yok esimden degil yanindaki adamdan numara istedi kadin adam kartini verdi. Benim kizdigim konu kadinin niyetinin be oldugunu bile bile esin ordayken ve sana seslenirken nasil gelmezsinde muhabbet edersin. Bana yapilan saygisizligi sindiremiyorum ben. Ben yapsam o davranisi ne o.... Ne de kah..ligim kalirdiSurekli ayni seylerden hoslanmak vs monotonluga sebep olabilir belki ama aynı noktalarda bulusmaniz da evlilik açısından önemli. Sürekli sizi kendi işiyle sıkmamasi lazim. Derdini anlatip senin onu rahatlatmani istiyor olabilir ama seninki abartmis. Bebeğinizin bu tip seylere şahit olmasi hos olmamış. Keşke daha dikkatli olsaydınız.
Kadınla muhabbet etmeside garip geldi. Numarasini verdi mi?
Bilemedim ama kararliysaniz geri donmeyin. Is bulma imkaniniz varmış, elbet bi şekilde hayatınızı düzene koyarsınız hem çocuğun psikolojisi açısından aranızda ki sorunlari bir şekilde sonlandirmaniz lazim.
Oglum uyuyordu o esnada ama hastane ve karakol safhasinda yanimizdaydi. Sabaha karsi 3 te dondum ewe karakoldan ve o saate kadar uyanik ve herseye tanik kaldi. Duzelmeyecek asla inanmam. Zorlasa 1 ay. Sonra yine ayni. Oglum iyice anliyor herseyi ve bigun o kavga esnasindaki hirpalamaya illaki sahit olacak. Ve biz oyle bi cirkinlestikki kavga esnalariinda birbirimize kufurler eder olduk agzimiz bozuldu artikDarp raporu aldığınıza göre basit bir hırpalama değil. Çocuğunuz şahit oldu mu buna, eşiniz boşanmaya razı mı? Eğer ki gercekten değişmeyeceğine inanıyorsanız çocuğunuz için boşanın. Ailesinde şiddet olan bir evlat olarak söylüyorum size. Elinizde mesleğiniz de var, öyle bir dik durursunuz ki..