karar veremiyorum :(

senilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
348
182
73
hanımlar ben bir koltuk takımı alacağım böyle sandıklı yataklı olması çok önemli şimdi
istikbalde ve bir mahalle mağazasından istediğim takımdan buldum her ikisi de aynı fiyat ama istikbaldeki koltuğun süngerini falan beğenmedim diğer yerde gerçekten kaliteli ve güvenebileceğim bir yer daha önce alışveriş yapanlar çok beğeniyor mallarını.
ama çevremdekiler olsun kötü olsun istikbalin olsun diyorlar ama benim içime hiç sinmiyor çünkü diğer koltuğuda inceledim aynısı istikbalde 2 katı fiyata satılıyor.
ne yapsam hanımlar bir akıl verin.

incelemeniz detaylı mı, metal aksamdan, iskeletten falan anlıyorsanız gönül rahatlığıyla mahalle mağazasından alın derim ben.

Markaya guvenme. Parayi etikete veriyorsun. Sen diger magazadan al icine sindiyse :)

Iyiyim Evimi kaliteli ama markasiz eşyalar la dosedim pişman değilim. Markaya para vermektense kaliteye para vermeyi tercih ederim

Aslaaaa istikbali tavsiye etmem. 1 sene oldu evleneli bütün mobilyalarımı istikbalden aldım yok böyle rezillik. Kurumsal firmadır dedim adına güvendim 3 kuruşa internetten aldığım sehpanın bilinmeyen firması bile malının arkasında durdu, onlar durmuyor.

İstikbal'i ben hiç sevmiyorum. Adı var sadece.

Benim arkadasim istikbalden koltuk takimi aldi sonradan sıkıntı cikti istikbali aradilar biz ilgilenmiyoruz servisle gorusun gibi bisey soylemisler ben de tavsiye etmem digeri icine sindiyse onu almani oneririm..

Evimi hem markalı hem markasız eşyalarla döşemiş biri olarak eğer kalitesinden eminsen markasızı seç.nitekim etiketine para veriyoruz resmen.

İstikbal sanıldığı kadarda iyi bir marka değil çok reklam yaptığı için bilinen bir marka
ben de koltuklarımı istikbalin fiyatına aldım hatta 200 tl fazla ama taş gibi ne kumaşında bir ne derisinde yıpranma var sapasağlam ki eşim memur olduğu için taşındım en ufak bir sorun yok
ayrıca garantiliydi hangisi içinize siniyorsa onu alın marka o kadarda önemli değil

herkse çok teşekkür ederim.
içim rahatladı ,artık aklımda acaba diye soru kalmadı.gönül rahatlığıyla alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…