Karar veremiyorum.. :(

canım çook güzeller bende bernardodan kahvaltı takımı aldım soft lıght benimki :)
bende bazen kahvaltıya bazen pasta set olarak kullanacağım eğer beğendysen al bence çok hoş ve farklı rengi soft ımmh daha ne olsun
:16:

canım çook güzeller bende bernardodan kahvaltı takımı aldım soft lıght benimki :)
bende bazen kahvaltıya bazen pasta set olarak kullanacağım eğer beğendysen al bence çok hoş ve farklı rengi soft ımmh daha ne olsun
:16:

Teşekkür ederim muhtemelen alacağım :)

Daha da düşer mi gerçekten?
Ya aslında genelde elde yıkarım.
Bulaşık makinesini sadece misafir için kullanırım diye düşünüyorum ama
bilemiyorum.

o zaman sorun yok canım beniimmm çok hoş bi takım tavsiye ederim yani :) fiyatın daha düşük oldugu zamanı gördüm bende 245e almıstım bi süre sonra dahada düştüğünü gördüm yani vaktin varsa sık sık kontrol et geçen yıl içinde çünkü sürekli fiyat artışı ve düşüşü oldu o ekstra parçalarda indirim olmuyo ama daha fazla elimizde yok falan diyolar ama takımda oluyo :)

Eki Görüntüle 740438

Kızlar merhaba;
Bernardonun şu çay pasta takımının kahvaltılık parçaları da var.
Düşündüm az ve öz olsun ayrı ayrı hem ikram seti hem kahvaltı takımı almak yerine
acaba kahvaltılık parçalarla birlikte bu takımı tamamen alsam nasıl olur?
Hem misafire ikram seti olarak kullanırım..
Hem kahvaltı takımı olarak kullanırım dedim.

Sizce mantıklı mı?
Güzel mi yoksa renkleri çok mu soluk?
Kararsızım..

Çok güzel bir model bende bu takıma bayılıyorum kahvaltı seti almak istemedigimden vazgeçmiştim pasta takımı yemek setimin içinde var diye ama sizin gibi her gördügümde içim gidiyor ah alsammı diyorum :30: renkleri çok güzel hiç tereddüt etmeyin kahvaltı takımı almayı düşünüyorsanız alın bence huzurla kullanın inşallah:nazar::16:

Back
X