Karar veremiyorum.. :(

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.853
57.508
798
Eki Görüntüle 740438

Kızlar merhaba;
Bernardonun şu çay pasta takımının kahvaltılık parçaları da var.
Düşündüm az ve öz olsun ayrı ayrı hem ikram seti hem kahvaltı takımı almak yerine
acaba kahvaltılık parçalarla birlikte bu takımı tamamen alsam nasıl olur?
Hem misafire ikram seti olarak kullanırım..
Hem kahvaltı takımı olarak kullanırım dedim.

Sizce mantıklı mı?
Güzel mi yoksa renkleri çok mu soluk?
Kararsızım..

tatlım yakından görmüşsündür muhtemelen renkleri çok çok güzel bunların, dediğin türlü yapmak da gayet mantıklı

Çok teşekkür ederim canım yorumun için.
Sanırım bunu istiyorum.
Alıp da pişmanlık yaşamak da istemiyorum açıkçası.
Tüm parçalar 400 tl yi bulacak gibi.
Uygun mu sence?

Çok teşekkür ederim canım yorumun için.
Sanırım bunu istiyorum.
Alıp da pişmanlık yaşamak da istemiyorum açıkçası.
Tüm parçalar 400 tl yi bulacak gibi.
Uygun mu sence?

fiyatı azcık pahalı tabi canım, ben takım almayı düşünmüyorum kendim yapmaya çalışıcam kahvaltı takımını ama içine sinmesi önemli olan. modeli rengi falan çok cici

fiyatı azcık pahalı tabi canım, ben takım almayı düşünmüyorum kendim yapmaya çalışıcam kahvaltı takımını ama içine sinmesi önemli olan. modeli rengi falan çok cici

Ya içime sinsin. Uzun süre kullanayım aslında fiyatına takılmıycam pek.
Ben de cici buldum. Ama cicinin cicisi bitmiyor biliyorsun canım:9:

çok güzel görünüyor gerçekten fakat 400 tlmiş onun yerine kahvaltı takımı ikram seti ayrı ayrı da alabilirsiniz bu fiyata ilerde belki sıkılırsınız hep aynısını görmekten değişik olması taraftarıyım ben genede siz bilirsiniz tabi

çok güzel görünüyor gerçekten fakat 400 tlmiş onun yerine kahvaltı takımı ikram seti ayrı ayrı da alabilirsiniz bu fiyata ilerde belki sıkılırsınız hep aynısını görmekten değişik olması taraftarıyım ben genede siz bilirsiniz tabi

Evet sıkılma konusunu ben de düşündüm.
Ama bundan da sıkılınılır mı dedim sonra.
Her görüşümde gözüm kalıyor doğrusu.:26:

Aslında tam 400 olmaz. Ama yaklaşır.
Ya bu ev eşyaları konusunda çok kararsızım. :17:

bende 468 tl ye aldım karacadan hepsi içinde ama pişman oldum bunlar daha hoşlar bence al çok beğeniyorum bunları yarın öbür gün almaya kalkarsam böyle büyük eşyalardan mutlaka düşünücem bu seti... pasta seti olarak bende almak istiyorum :16:

ayrı ayrıda alsan sıkılabılırsın :S o nedenle bence bu takımı al ıhtıyacın olan herşey var fiyatıda normal

Ya galiba alacağım.
Gerçekten resime bakınca bu olmalı diyorum.
Kolay kolay da beğenen biri değilim.

O tabaklardan bir şeyler yediğimi düşünüyorum da içim bir hoş oluyor
:16:

Teşekkür ederim yorumlarınızla kararım netleşiyor. :)

Evet sıkılma konusunu ben de düşündüm.
Ama bundan da sıkılınılır mı dedim sonra.
Her görüşümde gözüm kalıyor doğrusu.:26:

Aslında tam 400 olmaz. Ama yaklaşır.
Ya bu ev eşyaları konusunda çok kararsızım. :17:

al benden de o kadar aynı bende öyleyim canım :1: ama kullanacak olan sensin biz ne desek boş hangisi içine siniyorsa onu yap aklın kalmasın nasıl istersen sıkılırsan değiştirirsin nasıl olsa illaki kırılıp eksilecek kimi parçaları nasıl mutlu olacaksan öyle olsun :16:
ben farklı aldım çok da memnunum ayrıca çok paralar da dökmedim dökemem de zaten pintiyim biraz :1:

bende 468 tl ye aldım karacadan hepsi içinde ama pişman oldum bunlar daha hoşlar bence al çok beğeniyorum bunları yarın öbür gün almaya kalkarsam böyle büyük eşyalardan mutlaka düşünücem bu seti... pasta seti olarak bende almak istiyorum :16:

468 de az değilmiş.:26:
Gerçekten düşünüyorum.
Kahvaltıda kullanırım.
Börek kurabiye ikramımı yaparım.
Pasta çay ikramımı yaparım.
Aynı serinin kahve fincanları da var.

Çok kullanışlı olur diye düşünüyorum ben de.
Bernardo da iyi diyorlar. Ben kalite konusunda çok bilgisizim zaten.
Umarım pişmanlık yaşamam..

Eki Görüntüle 740438

Kızlar merhaba;
Bernardonun şu çay pasta takımının kahvaltılık parçaları da var.
Düşündüm az ve öz olsun ayrı ayrı hem ikram seti hem kahvaltı takımı almak yerine
acaba kahvaltılık parçalarla birlikte bu takımı tamamen alsam nasıl olur?
Hem misafire ikram seti olarak kullanırım..
Hem kahvaltı takımı olarak kullanırım dedim.

Sizce mantıklı mı?
Güzel mi yoksa renkleri çok mu soluk?
Kararsızım..

bende bu takımı çok beğeniyorum ama bernardoya pek güvenemiyorum.. çok fazla şikayet var.. parçasıda az ama çok tatlı bi takım.. napsak ki :9: :44:

canım bende bunun aynısından var ama diğer parçalarını tamamlamadım sebebini söyliyim sana ikram seti olarak iyi güzel hoş ama kahvaltı işi biraz yıpratır çünkü bunlarda desen garantisi yok elde yıkaman lazım kuru şeyler için kullanırım diye düşündüm bende ama kahvaltıda mutlaka bulaşık makinesine atarım diye düşünüyorum bulaşık makinesine dayanıklı değilmiş bernardonun verdği bilgi bu... birde çok acelen yoksa hemen alma şuan 245 ama biraz daha düşüyo bazen dönemsel olarak düşebilir.. kalite konusunda kesinlikle kaliteli bence ama ömür boyu desen garantisi olanları olanları zaten söylüyolar hassaslarıda belirtiyolar.

Son düzenleme:
canım bende bunun aynısından var ama diğer parçalarını tamamlamadım sebebini söyliyim sana ikram seti olarak iyi güzel hoş ama kahvaltı işi biraz yıpratır çünkü bunlarda desen garantisi yok elde yıkaman lazım kuru şeyler için kullanırım diye düşündüm bende ama kahvaltıda mutlaka bulaşık makinesine atarım diye düşünüyorum bulaşık makinesine dayanıklı değilmiş bernardonun verdği bilgi bu... birde çok acelen yoksa hemen alma şuan 245 ama biraz daha düşüyo bazen dönemsel olarak düşebilir.. kalite konusunda kesinlikle kaliteli bence ama ömür boyu desen garantisi olanları olanları zaten söylüyolar hassaslarıda belirtiyolar.

Daha da düşer mi gerçekten?
Ya aslında genelde elde yıkarım.
Bulaşık makinesini sadece misafir için kullanırım diye düşünüyorum ama
bilemiyorum.

468 de az değilmiş.:26:
Gerçekten düşünüyorum.
Kahvaltıda kullanırım.
Börek kurabiye ikramımı yaparım.
Pasta çay ikramımı yaparım.
Aynı serinin kahve fincanları da var.

Çok kullanışlı olur diye düşünüyorum ben de.
Bernardo da iyi diyorlar. Ben kalite konusunda çok bilgisizim zaten.
Umarım pişmanlık yaşamam..

Evt ama bi hevesle aldim malesef bencede hepsini bi arada cikarmis olursun cok guzel bi set

Ben çok beğeniyorum bu takımı. Çeyizimi tamamladıktan sonra gördüm malesef ama gidip bernardoda baktım çok şık ve zarif duruyor gerçekten. :16:

Evine sığdırabileceksen al canım. Ben 2 haftadır nişanlımla yaşıyorum. Ev geniş olmasına rağmen zor sığdı tabak çanaklar... Misafir yemek takımının içinde zaten pasta tabakları, kahve ve neskafe takımları oluyor... İyi düşün derim...

Evine sığdırabileceksen al canım. Ben 2 haftadır nişanlımla yaşıyorum. Ev geniş olmasına rağmen zor sığdı tabak çanaklar... Misafir yemek takımının içinde zaten pasta tabakları, kahve ve neskafe takımları oluyor... İyi düşün derim...

Yaa onu düşünmemiştim.:26:
Yemek takımının parçalarını istediğimiz gibi alamaz mıyız acaba?

Back
X