• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar veremiyorum

Kafasi Karisik Birisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
23
11
3
29
Merhabaaa :)Yakın zamanda biriyle konuşmaya başladım. Daha doğrusu 1 yıl boyunca şans vermem için uğraştı ve en sonunda bir şans verdim. İlk başlarda çok soğuktum ona onun gibi bir şey hissetmediğimi de söyledim. Zaman ilerledikçe mutlu olmaya başladım ve gerçekten çok çok iyi biri onun kalbini kırmak istemem. Ama şöyle bir şey var hiç düşündüğüm tipte biri değil. Evet mutlu oluyorum onunla konuşunca ama tipi de beni düşündürüyor. Sanki o zaman istemiyormus gibi oluyorum onu. Gercekten cok iyi biri belki bir daha bu kadar sanslı olamayabilirim bir daha boylesi denk gelmez. Yani karar veremiyorum sizce en kisa zamanda konuşmayı kesmeli miyim yoksa biraz daha devam ettirmeliyim mi?Lütfen bana yardım edin.

Tabi ki önemli olan kalbi. Pişman olabilirsin tabi ama insan istiyor birazcık gözüne de güzel görünsün. Biraz daha konuşun ama yeterince heyecanlanmıyorsanız da zorlamayın. 🤷🏻‍♀️

Çirkin ile bal yiyemem güzel ile taş taşırım demiş atalarımız. Bu elde etme süresinde tüm erkeklerin ay çok iyi insanım modunda oldugunu düşünüyorum. Sonunda hepsi aynı naneye dönüşecekse bari senin nanenin yüzü az içini ferahlatsın diye düşünüyorum.

Merhabaaa :)Yakın zamanda biriyle konuşmaya başladım. Daha doğrusu 1 yıl boyunca şans vermem için uğraştı ve en sonunda bir şans verdim. İlk başlarda çok soğuktum ona onun gibi bir şey hissetmediğimi de söyledim. Zaman ilerledikçe mutlu olmaya başladım ve gerçekten çok çok iyi biri onun kalbini kırmak istemem. Ama şöyle bir şey var hiç düşündüğüm tipte biri değil. Evet mutlu oluyorum onunla konuşunca ama tipi de beni düşündürüyor. Sanki o zaman istemiyormus gibi oluyorum onu. Gercekten cok iyi biri belki bir daha bu kadar sanslı olamayabilirim bir daha boylesi denk gelmez. Yani karar veremiyorum sizce en kisa zamanda konuşmayı kesmeli miyim yoksa biraz daha devam ettirmeliyim mi?Lütfen bana yardım edin.
Eger iyi biriyse şans ver kafanda tasarladıgın tipte birini aramak mantıklı değil dış görünüşü istedigin gibi olup kendisi kötü olduktan sonra hiç önemi yok ben hayatım boyunca sarışın renkli gözlü biriyle evlenmem hoşlanmıyorum derdim ama gel gör ki kocam tam olarak öyle önceden bahsettigim tip özelliklerine sahip insanlara bakmayı hiç istemezken şimdi kocama bakmaya doyamıyorum sevdigin zaman kriterler hiç önemli olmuyor dış görünüş biyere kadar sonuçta

Back