- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
pembeyi herkeste var diyemi elediniz evet aslında mint daha hoş duruyor sanki...Sizin takımınız mint olmasaydı kesinlikle mint derdim.
Pembe bu ara herkeste var, ben olsam lilayı seçerdim. En üstteki.
teşekkür ederim fikriniz için...Aslnda 3 takim arasinda en sonuncusu iyi ama sizin bi takiminiz zatn o renkten.. o yüzden en bastaki yani lila-mor gibi olani alrdm ben olsam
başka öneriniz varsa onlarada açığımm 3.yü beğenmişsiniz sanırımBunlar neden hep güllü böcekli?
Sanırım sadece benim dediğiniz takımı beğendim.
Edit: onlar sizin değilmiş, sizinkilerin altındaki yeşilimsileri beğendim.
iki tane mint kötü olur mu sizce?Kesinlikle en sondaki , üçüncüsü.
teşekkür ederim canım çokk sağollCanm en sondakinin benzer renginde var zaten sende. Buda biraz değişik renkte olsun. Ben olsam baştan morlu olan 1.ci takimi secerdim. Hem çok şık hem çok ağır duruyor. Ama hangisini alırsan Güle güle kullan canm))
Yooo, niye kotu olsun. Sizdekiyle bu birbirinden gayet farkli, renkleri benziyor ama farkli olduklari belli zaten..o baska takim bu baska takim.. bence en guzeli mint olan..hic lilayla falan kafanizi karistirmayin..mint cok zarif gostermis fincanlari..iki tane mint kötü olur mu sizce?
teşekkürler:)3.su:)
çokkk teşekkür ederim aslında benim kafamde biraz pembede var ama bilmiyorum yaa offfYooo, niye kotu olsun. Sizdekiyle bu birbirinden gayet farkli, renkleri benziyor ama farkli olduklari belli zaten..o baska takim bu baska takim.. bence en guzeli mint olan..hic lilayla falan kafanizi karistirmayin..mint cok zarif gostermis fincanlari..
mint ne kıııız
cehalete gel
biri bana açıklasın
anlamadımm cahalet???mint ne kıııız
cehalete gel
biri bana açıklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?