Saç Rengi ve Saç Boyama Karar veremiyorum yardim lutfen???(resimli)

molihua

Prof. Dr.Yasemin =))
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
134
0
96
36
- Yurtdışı
Kizlar bn senelerdir sariya boyatmak istiyorum sacimi ama yanarmi yakisirmi olurmu olmazmi bilemiyorumm, ondan sizin engin tecrubelerinize siginmaya karar verdimm bir yardimmci olursaniz sevinirim
Sizce hangisi gzl?
Birde sacim baya uzun yanarmi?

Yada baska onerisi olan?

(ne kdr cok sordum haaa)

Son düzenleme:
tatlım bilmiyorum bu konuda ne kadar ısrarcısın ama bence çok acele etme saçlarını yıpratmana değecek bişi değil.
ben son bi kaç yıldır sarışınım ondan önce benimde saçlarım ne kadar sağlıklıydı şimdi ise resmen tutam tutam dökülüyor, püskül püskül çalı süpürgesi gibi gözüküyor çabucak kırılıyor halbuki saçlarıma çok özen gösteriyorum gidiyorum bi boya ya bi ton para veriyorum aman iyi kuaför olsun aman saçım zarar görmesin diye kırıklarımı mutlaka aldırırım maskeler serumlar bakım kremleri saçıma uygun herşeyi kullanıyorum ama maalesef eski sağlıklı haline dönmüyor onca bakımın yaptığı şey saçımı daha parlak göstermesi. Çok üzgünüm çoook
bu tecrübeden sebep tavsiyedir seçim senin kaydirigubbakcemile2

bende sarıyı denemekistiyorum ama korkuyorum doğrusu ..
kuaför yıpranacağını söyleyince cesaret edemiyorum..bana da yakışıp yakışmayacağından emin diilim acıkcası.(avatardaki kendi fotom )
birazda sarı saç olgun gösteriyor insanı yaşının üstünde..sanırım orta yaşlarımda cesaret edip deneyebilirim..eh yoluda yarıladım zaten 30 yaşındatın 5 sene sonra sarışın olabilirim sanırım..s

sende yıpranmasını istemiyor isen ve yaşını göstermek istiyor isen ertelemelisin canım :)

bence tenin esmer senin canım açık sarı boğar ten rengini 2.resim çok güzel olur bence daha hoş bir renk ve boğmaz seni daha alımlı gösterir yada bir perukçuya git dene renkleri böyle daha iyi fikir edinebilirsin hem ben öle yapıyorum rengimi değiştireceğim zaman

hafif gölge attırarak başlayabilirsin tatlım belki:uhm:
çok da güzelmiş saçının rengi çok yakışıyor hem yıpranması da var ama:1no2:
belki arada bir rengi beğenir ve daha açmazsın,yavaş yavaş açtırmak daha garantia.s

bence de yapıcaksna 2.resmi yap canım çok güzel bi renkmiş.
maş. senin saçlar da ne güzel kıvırcık kıvırcık :))
ya dümdüz olsun isterim saçım ya böyle kıvır kıvır ama şekli şemali yok benim sçalarımın

Saolun cvplar icin ama sizde ii bilirsinizki akla bisi dustumu biturluuu birakilmioo:))) 3 senedir aynii konu ustundeyimm, karar veriorum vazgeciyorumm oleee devam ediyor.

Ayrica bnm fotom yazlikda cekildigi icin biraz bronz cikmisim tenimin rengi ona gore baya acik

Walla coook kararsiz kaldimm, saciini sariya boyatipda up uzun saclarii olupda saglikli saglikli gezen kizlar var, onlar nasil yapiosa

Son düzenleme:
canım sarıya boyatacaksın ama derdı bıtmeyecekk dıp boya sorunu olacak kendı sac rengın acık bır renk degıl dıp cıkınca artık kendı sacım uzasada su boya aksada kurtulsam dıceksın kendı tonuna boyasan ne kadar olsada o sac rengı boya akacak kızılımsı bır renk cıkacak ortaya..sarıya alıstıgın ıcın gene sarı yapacaksın supurge gıbı ıkı tel gerıye sac kalacak:).)denenmıştir....benımde burda konum varr bakabılırsın saclarım sarı ama problemıde cok

Peki o zmn balyaj paket felan atalimşakkıdı
Ornekleriniz varsa bnmle paylasirsaniz sevinirim:))) bn bunlari begendim

petek dıncozun resmınde kı renk tonunu kullandım...bıraz daha boya gıbı dursun arada ısıltılar olsun dersen kı fotoda da farkedersın aradakı paketler parlamıyor sac zemını ıle aynı tonda bu sonucu elde edersın

Ya peteginki baya baya sari duryoo, bolee balyaja can kurban hahha da bnm sac kivircik ya nasil durur bilemiorum, cunkii bugun sagda duran tel yarin solda duryoo hahha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…