Gelinlik Modelleri Karar veremiyorum. Sizce..??

gizemx90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
10
0
34
Kizlar boyum 170 kilom 58. Yaklasik 1aydir gelinlik deniyorum. Yola prensesle basladim ama bir kez denemek icin balik giydim ve ondan sonra prensesleri begenmez oldum. Bir yandan ileride hic kabarik giyemicem diyorum cokta sirin oluyor kabarik gelinlik ama bir yandan da baligin zerafeti beni cezbediyor. Sizce ne yapmaliyim kafam cok karisikk

Gelinliğin kabarık olması gerektiğine dair bir kural yok, ama kural sayılabilecek özel bir nitelik var ki o gün geldiğinde çok zarif ve güzel olmanız gerekir.Nice insanlar var ki bir daha kabarık giyinemeyeceğim deyip boyuna kilosuna aldırmadan kabarık giyiniyor, halbuki balık ya da dar A kesim bir gelinlikte çok daha zarif görünebilecekken. O gün kabarık bir gelinlikle kaba/ kilolu mu görünmek istersiniz, balık ya da dar A kesim bir gelinlikle zarif/ güzel mi ?

kına gecenizde kabarık giyin, düğün de balık... :)
ikisini de giymiş olursunuz..

olmaz mı :) ?

Kina yapmicam canim:) balik modeli satan bayan oturmayacaksin dedi. Gelin arabama gelinlikle binemeyecegim ve 6saat ayakta duracagim. Benim
Icin fazla fedakarlik gerektiren bir sey sanirim kabarik alicam:)

Kina yapmicam canim:) balik modeli satan bayan oturmayacaksin dedi. Gelin arabama gelinlikle binemeyecegim ve 6saat ayakta duracagim. Benim

Aaa, niye oturamayacaksin? Millet oturamaz olsaydi, niye balik modeli alsin? Bilemiyorum, bana öyle geliyor ki, prenses modeli daha kolay dikildigi için kadin öyle söylüyor. Yani kolay para olur, balik modeli öyle degil.

Sana tavsiyem, kabarik model alma canim. Cok fazla alisilmis, artik basit duran bir model oldu. Önemli olan kabarik bir elbise giymek degil, zarif ve sik gelinlik giymek en güzeli.

Satmak istememsinden degildi cunku ondan almasaydim oradan kabarik almicaktim . Balik isteyenler oturmamayi goze aliyorlarmis. Tabi tam baliktan bahsediyorum yarim balikta problem yok:)

bendee aradaa kaldımm yaa hattaa bi tanee beğendimm balıkk kesimm sonraa prensess aradayımm ne zor işş bi görcenn aşıkk olcann diyolarr benn bi tanee aşıkk oldumm sonraa aklımm karman çormann en iyisii iyicee düşünmekk

Satmak istememsinden degildi cunku ondan almasaydim oradan kabarik almicaktim . Balik isteyenler oturmamayi goze aliyorlarmis. Tabi tam baliktan bahsediyorum yarim balikta problem yok:)

Çok tuhafmış. Ben bir sürü balık model giyen gördüm hepsi de oturdu valla doğal olarak :) O kadın beceremiyor bence dikmeyi, öncelikle ondan kurtulun

En iyisi hicbirini almayip a kesim almak

Bence balık model gelinlikler genelde kokteyl tarzı otel gibi lux mekanlardaki düğunlerde şık oluyor. diğer türlü oynamali bir düğün de kabarik gelinlik daha uygun olur

Kadin saçmaliyor. Dikemedigi için onu söylüyor ve seni kabariga ikna etmek için söylüyor onu. Sonuçta elbise vücüduna göre yapilir. Elbette tam balik olsa bile oturabilirisn, yoksa balik modeli denilen birsey olmazdi. Yani Sadece Türklerde degil, diger kültürlerdede kutlama oluyor, onlardami gün boyu hiç oturmadan ayakta kaliyor? Kim böyle birsey ister?

Bence o kadin saçmalimis, onu dinleme ve sadece begendigin, sik bir gelinlik seç canim.

Sen nasıl görünmek istiyorsun?
şirin ve prenses gibi mi yoksa zarif mi?

Madem bize sordun ben de kendi fikrimi söyliyim. Kabarık gelinliklerden hiç hoşlanmıyorum. bir yakınım "ay ama hayatın boyunca bir daha kabarık bir şey giyemeyeceksin" dedi, ben de zaten hayatım boyunca kabarık bi şey giymek istemiyorum ki dedim.

Ben de gelinliğine karar vermiş biri olarak, yarım balık sayılacak,eteği kalçanın yarısından itibaren başlayan bir modelde karar kıldım, bana kalsa dümdüz insin istiyordum ama yürüyebilmem için sadece ayak kısmında tel olan 1 numara tarlatanla giyeceğim.

Kendini nasıl güzel buluyorsan o önemli. Kabarık istiyorsan da kabarık giy böyle kocaman tüllerden prenses ol.
Gelin olcaksın, güzel olduğunu hisset :)

Yakın zamanda evlendiğim için birkaç tecrübemi anlatabilirim.

Öncelikle, prenses gelinlik denedim.
Bu kadar rahatsız eden bir şey daha olamaz...
O gelinlikle evlenen arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyorlar.
Ne oturabiliyorsun, ne nefes alabiliyorsun, ne de kendine çeki düzen verip rahat hareket edebiliyorsun.

Helenistik gelinlikler de göze mükemmel derecede hitap etse de, bence nikah veya salaş sahil düğünlerinde tercih edilmeli.
Gelin olmanın tek şartı 'gelinlik' giymek ise, bu kategori bence uymuyor.

Balık modellerin şöyle bir dezavantajı var.
Eğer büyük organizasyonlu bir düğünle evlenecekseniz, sizin gelinliğinizin başka rengini giyip gelen birçok davetliniz olabilir.
Üzerinde birçok işleme, apolet kollar ya da detaylar olsa dahi, diğer elbiselerde de bu mevcuttur.
Hele de düğün yaz aylarında ise, açık renkte bu kıyafeti giyen bayanlardan sıyrılmanız sadece duvakla mümkündür.
Aynı zamanda yine hareketi ve rahat yürümeyi engellemesi dezavantajıdır.
Ek olarak, balık model bir gelinlikte kuğu gibi süzülmek deyimi, en az 175 boy ve 34 beden olmak gerektirir.
Fiziksel özelliklerinizi tam gözümde canlandıramadığımdan, bu ayrıntıyı belirteyim dedim.

A kesin gelinlik ise, aslında en çok tercih edilen olması sebebiyle sıradandır.
Ben 'hayatımda asla kabarık bir şey giymem' diyerek yola çıkıp, A kesim bir gelinlik aldım ama modeli oldukça farklıydı.
Karakterime uygun bir bir hale getirilerek, inanılmaz derecede rahat olmam sağlandı.
Gelinliğin arkasına fransız popo uygulaması yapılıp, burada yoğunlukla puantiyeli tüller kullanıldı.
Modern, farklı, bir o kadar da 1940ların esintisi barındırıyordu.
Gelinliğimin içinde o kadar rahattım ki, herkes şaşıp kaldı o kadar oynayabilmeme.
Ve inanın çok keyifliydi kabarık bir şey giymek.

Kısaca, içinde kendinizi en iyi ifade ettiğinizi düşündüğünüz ve çok rahat olduğunuz bir gelinlik, 'sizin gelinliğiniz'dir.

Oturuluyor rahat etmiyorsun o ayrı basenden sonrası bol olan balık alın bence yürürken de soru. Olmaz boyunuz ve kilonuza göre prensesle harcamayın o fizigi. :)

Balık istese de herkes giyemez giyse de yakışmaz ince bel ister bir kere. Ayrıca prenseslerin dikimi ve maliyeti 300 lirayı geçmiyor ustalık gerektirmiyor balıklar öyle değil satıj stratejisi yapıyorlar balıktan kar edemiyorlar.

Tam olarak aklımdaki soruyu sormuşsunuz.. benimde eylülde düğünüm yakın zamanda alıcaz gelinliğimi..Immm boy ve kilomuzda aynıııı belkide sönük bi prensses model tercih edebilirsiniz cok kabarık degilde..yani şu eteginin ucuna yuvarlak çember geciriliyoya onun cok dar olanı...öyle modeller biraaz helenistik duruyo öylede olabilir :)))

Ben nişanımda balık tarzı giydim gelinliğimi de godeli A kesim diktiriyorum. İnşallah tam istediğim gibi olur bittiğinde..
Bu arada balık çok zarif ama hareket etmesi çok zor, bir yakınım giydi minik minik adımlar atmak zorunda kalıyorsun sürekli, prenses modelleri oldum olası ben sevmedim. A kesim hep tercihim oldu..

Çok güzel anlatmışsınız. Gelinliğinizi merak ettim Fotoğraf yükleme imkanınız var mı ?

Kizllaar sonunda karar verdim:)) son olarak ikisini de yeniden denedim ve prenseste karar kildim. Onun icinde kendimi daha kendim gibi hissettigime karar verdim cunku. Bence en onemlisi de bu. hangi gelinlikte kendini daha huzuu hissediyorsan gelinligin o olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…