Bence yaptirmayin .bunun iki sebebi var;
Birincisi gercekten burnunuzun estetiğe ihtiyacı yok.tamam mükemmel diyemeyiz ama dikkat çeken bi büyüklük yamukluk ya da sizin guzelliginizi golgeleyecek bir özelliği yok..
İkincisi de burun ameliyatı çok önemli bir karar bir omur suratinizin TAM ortasında tasiyacaksiniz. Bu kararı verip ameliyat olmadan önce ne istediginizden çok çok emin olmniz gerekir.eğer ameliyata bu kadar az kalmisken hala kararsizsaniz henüz vakti değil bence.okulumuzu bitirin hem maddi olarak daha rahat olursunuz istediğiniz doktoru secersiniz hem dedaha saglikli karar verirsiniz
Bu arada eğer olmaya karar verirseniz hangi doktora olacaksiniz
Burnun benimkine benziyor benim kemerim daha küçük. Profilden bir sorun yok ama önden görüntüsünü beğenmiyorum, özellikle gülünce. Burun ucu biraz büyük ve kanatlar geniş.
Genelde kemer ameliyatı oluyor herkes. Kanatlara işlem yaptıran çok yok.. Sana ne yapılacak tam olarak?
Soruna da gelirsek, ben olsam yaptırırdım. Görüntüsünün çok kötü olmasından dolayı değil. Madem gününe kadar herşeyi ayarladın. Oldu bittiye gelir kurtulursun. Erteledikçe kafanı kurcalayacak. 19 Ağustosta olursan okullar açılana kadar da toparlarsın.
Şimdi olmasa bile ilerde muhakkak yaptircaksin iz bence ameliyat gününde planlanmış yaptırın gitsin ben hep yıllardır istedim 31 yaşındayım 3 gün önce yaptırdım