karar veremiyorum bi bakarmısınız lütfen

dry_ik

Kk ile giden 23 kgve artık hedefteyim 57kg
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
3.354
2.916
merhaba;
ben 2. bebeğime hamileyim oğlumda dr sıkıntısı yaşadım 7. aydan sonra dr değiştirdim ve tvsiye üzerine gittiğim dr 2. kontrolümde hastalandı ameliyat oldu ortada kaldım aynı sorunları yaşamak istemiyorum deltada doğum yaptım sezeryanla ve bisürü sorun yaşadım
şuan araştırmadayım fiyat olarak öncelikleçünkü dr iyi alışsam busefer bakıyorum 3.000 liralardan bahsediliyor google aramalrımda 2 hastane kafama yattı çamlıca hospitalium ve afiyet hastanesi fazilet hn.

henüz kontrole gidemedim karar veremedimçünkü sizlerden fkir bekliyorum burada doğuma kontrole giden arkadaşlar varsa yada kadıköy ümraniye civarı lütfen

Canım öncelikle Allah kolaylık versin.Fazilet hanımda 1,5 sene evvel arkadaşım doğum yaptı ilk bebeğinin doktoru da oydu.Ama biz hastahaneden memnun kalmadık.Bebek yenidoğan sarılığı olmuştu fototerapi alacak bebek odasında diye beklerken odaya getirdiler etrafı açık,saçma sapan birşey,koydular tam tuvaletin karşısına kapının arkasına,kapı açıldıkça rüzgar yapıyor zaten bebek çıplak,tabi bebek ağladıkça kucağa aldıkları için sarılığı 3 günde atlattı yavrucak.Neymiş anne yanında kalsınmış,oda dersen hiç anlatmayayım git gör yani.Ama dr sevimli bir kadın aslında.Ama şunu da bil yani artık özel hastahanelerde gece doğuma gitsen bile doktorun gelmiyor diye biliyorum en azından afiyette öyle.Şu anda çevremdeki birçok arkadaşım çamlıca erdeme gidiyorlar.Çakmak erdemi tavsiye etmem arkadaşımı nst si iyi iken gözümün önünde sezeryana aldılar,aynı şeyi bir başka arkadaşıma da yapmışlar.

Canım öncelikle Allah kolaylık versin.Fazilet hanımda 1,5 sene evvel arkadaşım doğum yaptı ilk bebeğinin doktoru da oydu.Ama biz hastahaneden memnun kalmadık.Bebek yenidoğan sarılığı olmuştu fototerapi alacak bebek odasında diye beklerken odaya getirdiler etrafı açık,saçma sapan birşey,koydular tam tuvaletin karşısına kapının arkasına,kapı açıldıkça rüzgar yapıyor zaten bebek çıplak,tabi bebek ağladıkça kucağa aldıkları için sarılığı 3 günde atlattı yavrucak.Neymiş anne yanında kalsınmış,oda dersen hiç anlatmayayım git gör yani.Ama dr sevimli bir kadın aslında.Ama şunu da bil yani artık özel hastahanelerde gece doğuma gitsen bile doktorun gelmiyor diye biliyorum en azından afiyette öyle.Şu anda çevremdeki birçok arkadaşım çamlıca erdeme gidiyorlar.Çakmak erdemi tavsiye etmem arkadaşımı nst si iyi iken gözümün önünde sezeryana aldılar,aynı şeyi bir başka arkadaşıma da yapmışlar.

afiyetle ilgili çok iyi şeyler duymadım buraya yazdıktan sonra arkadaşımın ablası çalışmış geçen sene bebek ölümleri çokmuş ameliyathanesi kötüymüş vs.vs drlara iyi diolar ama

ümr. hospitaliumdan bahar hanımdan aldım hayırlısı yarın sabah gidecem

X