Saç Şekillendiriciler karar veremedim :(

eRVaNaS

seviom onuu :((
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
46
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar sac maşası almayı dusunuyorum burda okudugum nette arastırdıgım kadarıyla braun ve babylissin ıyı oldugunu okudum ben babyliss almaya karar verdim babyliss pro 200 2361 ce modelini ama 19 mm mi yoksa 25 mm mi alsam kararsız kaldım kullanan varsa ve 19 mm ve 25 mm arasındakı farkları yazarsa cok sevınırım ve bu arada babyliss markasından mennunmusunuz ?? yardım pLSsbilmiyorumkismile

19 mm lik maşada saçlar ince bukle oluyor
25 mm lik maşada da bukleler kalın oluyor daha doğal duruyor bence saçlarının uzunluğuna göre seç cnm 19 mm lk yada 25 mmlik :) babyliss ürünlerini hiç kullanmadım babyliss maşalarının iyi olduğunu düşünüyorum topiklerde okuduğum kadarıyla

teşekkurler renancım saclarım omuzlarımın altında belımden yukarda gogus hızasında yani :)) 19 mmle kalın buklelerde yapılabılınıyormuş saç kalın alınınca ben real alısverış merksinde babylıss sac duzlestırıcı 230 derece birde babylısın bır modeli vardı 180 dereceydı derecesı dusukmu acaba ıkısı bırlıkde 99 mılyondu 180 derecede takılı kaldım derecesı dusukmu dıe kullanan varsa yazarsa sevınırım :)

saç düzleştirici 230 derece iyiymiş bnm dzleştiricim en fazla ısısı 160 birazz eskide ama daha düşük ısıda düzleştiriyorum saçlarımı yanmasınlar diye ve 2 yada 3 ayda 1 kaydirigubbakcemile5

saç düzleştirici 230 derece iyiymiş bnm dzleştiricim en fazla ısısı 160 birazz eskide ama daha düşük ısıda düzleştiriyorum saçlarımı yanmasınlar diye ve 2 yada 3 ayda 1 kaydirigubbakcemile5

sac maşası da 180 di o yuzden kararsız kaldım alma konusunda duzlestırıcının derecesı cok ıyı de D CADIARZU

bende netten
BABYLISS 2361CE Pro200 Seramik Saç Maşası
almıştım bugun geldi 19mm aldım ama yapamıyorum saçlarım omzumdabi türlü olmoyor offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff keşke almasaydım bide netten aldım değiştirme yaparlarmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…