• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar veremedim(sağlık)

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
merhaba herkese
Uzun bir süredir dişimde ağrı olduğu için bugün zaman ayırıp ünideki dişçiliğe gittim ama çoğu doktor izinli şubat tatili olduğu için bir tanıdık oradaki asistana yönlendirdi içlerinde en kıdemlisi oymuş,ben isterdim ki uzman olsun ama bulamadık işte
Sizce gitmelimiyim o asistana zaten çok çok korkuyorum, profler arada bi tanıdık olmadan yapmıyolar zaten
Özel hastanede birini buldum o da yeni mezun olmuş beklesem diğer dişçileri bu sefer dişimden olcam vakit yok sizce napiyim

merhaba herkese
Uzun bir süredir dişimde ağrı olduğu için bugün zaman ayırıp ünideki dişçiliğe gittim ama çoğu doktor izinli şubat tatili olduğu için bir tanıdık oradaki asistana yönlendirdi içlerinde en kıdemlisi oymuş,ben isterdim ki uzman olsun ama bulamadık işte
Sizce gitmelimiyim o asistana zaten çok çok korkuyorum, profler arada bi tanıdık olmadan yapmıyolar zaten
Özel hastanede birini buldum o da yeni mezun olmuş beklesem diğer dişçileri bu sefer dişimden olcam vakit yok sizce napiyim
asistanlar dha çok ilgileniyor diğer doktorlardan çok çnkü hocaların gözüne girme amacındalar

Islem ne olacak?
Dolgu falansa yaptır.
Asistanlara da guvenmemekle hata ediyoruz aslinda, onlar da yeterince bilgili ve tecrübeli oluyor.

Valla ben guvenıyorum ya asistanlara bilgileri taze çünkü.
Olucağı varsa XXXXX Prof olsun heeç farketmez olur zaten.

Kanal tedavisi
Çok zor bişey daha önce yaptırmıştım sonradan yine sorun çıktı üstelik özelde yaptırmıştım

2 kanal tedavili disim var.
Birini asistan yaptı, sorun yok. 2 sene oldu.
Digeri ozelde yapıldı. 7 8 sene oldu, hala soguktan etkileniyor.
Ben olsam yaptırırdim.

Back