• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karar veremedim hala

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
36
Kızlar bir süredir sizlerle de paylaşıyorum aslında isteklerimi; ama hala bir karara varamadım.. Şimdi bir kez daha sizlerin görüşlerini almak istiyorum..

Resimdeki benim şimdiki halim, diğerleri ise boyamak istediğim renkler.. SAçlarımın uçlarındaki reni peroksitle elde etmiştim yaklaşık 1,5 sene önce.. Ayrıca saçlarımda beyazlar mevcut. Şimdi ben de evde boyamak şartıyla, beyazlarımdan ve bu alttaki renkten tam anlamıyla kurtulmak istiyorum. Yani saçımı boyadığımda saçlarımın uçları farklşı olduğu için, iki farklı renk oluşsun istemiyorum..

Bu resmim..

sdc106092541.jpg

Bunlar da istediğim renkler..

54969071.jpg

30vzy4j.jpg

7yn7wi5.jpg

Bir de, bu renkleri hangi boyayla kaç numarayla güzel bir şekilde tutturabileceğimi söyleyebilir misiniz kızlar? Beyazları da unutmamak kaydıyla.. kaydirigubbakcemile5

canım ilk resim bildiğimiz kestane oldukça koyu. ikinci daha açık sanki kumral gibi. naz elmas ile 2. resim tonu çok yakın sadece ışık farkı var gibi biraz. genel olarak kumral tonlarına bakabilirsin bence. ama yüzüne küllü açık kumral da gider. hem saç ne kadar koyu olursa beyazlar o kadar sırıtır. beyazım olmadığı için küllü kumral tam kapatır mı bilemiyorum ama hoş olur...

çikolata kahve kapatır canım beyazlarını paletteninki oldukça koyu 3.65 birde voilanınki var oda 6.52 kolestonunkide 6.7 kolestonunkini kullandım çok koyu oldu onu pek tavsiye etmem arkadaşım

Son düzenleme:
Aslında çok koyu bir renk istemiyorum kızlar, hangi boya daha iyidir sizce bu istediğim özellikleri sağlayabilecek olan?

bence loreal casting colour kullanmanı tavsiye ederim öncelikle hem beyazlar için hemde saçını yıpratmamak için
ayrıca bal köpüğü veya kumral rengini deneyebilirsin cnm

Canım beyazları kapatmıyor diyor ama genelde millet o boya.. Onu düşünyordum ben de ama bunu duyunca vazgeçtim.. Sitede okudum yazılanları..

ben anneme bile denedim kapattı cnm ama yinede sen bilirsinopuyorumnanaktan

ÖYle mi, çok sevindim.. Peki sadece koyu renkleri mi kapatıyor.. REsmimi gördün, sendce hangi tonlar gider .. Altları da kapatsın istiyorum canım..

ben röfleliyken saçımı sıcak çikolata rengine boyamıştım hepsini kapattı röfleleri bile dipten çıkmıştı kendi rengi kumral saçımın hepsini aynı tonda kapattı yanii

gizemli kahve ile koyu kumralı karıştır
fotolardaki renge benzer bir renk çıkar. yalnız koyu bir renk olur seni kapatır koyu renkler canım.
açık renge yönelirsen beyazlar sırıtmaz hemyerimseniben

Peki kızlar açık renkler kapatır mı ki beyazları.. ondan korkuyorum ben..

loreal exelence creme çok iyikapatıyor diyolar ama beyazları.. beğendiğim renkler castin de..

Back