• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller karar veremedim birtürlü siz birşey söyleyin :( (resimli )

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
73
İyi akşamlar , cildim konusunda oldukça kompleksliyim fondotensiz dışarı çıkamıyorum :S
ve bu sanki psikolojik sorunlar oluşturmaya başladı makyaj olmadan kimseyle konuşmak felan istemiyorum ?
şu günlerde cilt zımparalama işlemini araştırıyorum ama ondada bir sonuca ulaşamadım sizce cildim operasyon geçiricek kadar hasarlımı yoksa bir süre daha sabun ve maske ile düzelmesini mi beklemeliyim ???
operasyondanda korkuyorum ya kalıcı hasar olursa leke olursa diye bir yandanda bebek gibi cildimizin olacağını vadediyorlar. $2013-12-11 00.23.26.webp$2013-12-10 23.50.43.webp$2013-12-10 23.50.26.webp$2013-12-10 23.35.52.webp$2013-12-10 23.35.45.webp$2013-12-10 23.35.29.webp

Hiç bir cildiye doktoru ile görüştünüz mü? Görüşmediyseniz mutlaka gitmelisiniz en kısa sürede.

cildin gayet normal kaç yaşındasın bilmiyorum 13-18 yaş aralarındaysan ergenlik sivilceleridir geçer canım çok yakında benim cildim o kadar kötüydü ki herkes yanmış mı diyor du sivilceler nedeniyle ben pudra ile limonu karıştırıp kullandım gece yatmadan önce şimdi hiçbirşey yok cildim de pürüzsüz sivilcelerin izi bile kalmadı.

Bence fondoten kaynkli olms.bi sure fondeten surme nefes alsn bakim maskeleriyle duzelir mudahale edersen bence daha kotu olur.ayva cekirdrklerini cikar bi bardaga koy ustune azcik su ekle iki gun beklesn jel kivama gelcek.onu cildne sur yarm saat beklet yika.surekli yap cok ise yaryo sivlce ve lekelere birebir

O tur yontemlere fazla inanmiyorum....
duzelseydi sarkici izelinki duzelir di gerci son durumu ne bilmiyorum....
bu arada yuzun cokda kotu degil.....

Hiç bir cildiye doktoru ile görüştünüz mü? Görüşmediyseniz mutlaka gitmelisiniz en kısa sürede.

çok kötü olmuş değil mi ..
görüştüm ilaç verdi 2 ay kullan dedi kullandım hiçbir işe yaramadı 4 ay hormon tedavisi gördüm yeni akne çıkarmıyorum ama olan izlerde gitmiyor bir türlü ufak dokunsam kızarıyor haftalarca geçmiyor.

O tur yontemlere fazla inanmiyorum....
duzelseydi sarkici izelinki duzelir di gerci son durumu ne bilmiyorum....
bu arada yuzun cokda kotu degil.....

%75 düzeldi gibi söylentiler var aynı yöntemi kullanmış

benimde yüzüm öyleydi hergün dove sabunla yıkardım tabi o da bi süre sonra yüzünü kurutuyo yüzün soyulmaya başlıyo. Kuzenlerimde aynıydı ama onlar bi hap vardı ondan kullandı adını bilmiyorum ama ağır bi haptı kullanmadan önce tahlil yaptırıyosun doktor sana bi kağıt imzalatıyo öyle 3 4 ay kullanıyosun ve her ay tahlil yaptırıyosun ilacı kullanırken dudakların çatlıyo derin inceliyo ağda fln yaptıramıyosun. şuan iki kuzenimin yüzüde pürüzsüz hiç sivilce çıkmıyo bebek gibi oldu hatta tutturdum bende kullanacam diye ama ilaç ciğerlerde ki suyu bitiriyomuş galiba zararı olabiliyomuş o yüzden eşim izin vermedi. şimdi yasmin kullanıyorum artık eskisi gibi değil yüzüm 1 2 tane çıkıyo arada ama önceki kadar fazla ve her zaman çıkmıyo. Sende bi cilt doktoruna görün derim belki sana da kuzenlerimin kullandığı haptan verebilir

Bence fondoten kaynkli olms.bi sure fondeten surme nefes alsn bakim maskeleriyle duzelir mudahale edersen bence daha kotu olur.ayva cekirdrklerini cikar bi bardaga koy ustune azcik su ekle iki gun beklesn jel kivama gelcek.onu cildne sur yarm saat beklet yika.surekli yap cok ise yaryo sivlce ve lekelere birebir

öylemi dersin kullanmadan yapamıyorum şu mereti...
sivilceli yağlı bir cildim yok aslında ama leke dolu vakti zamanında çıakrdığım aknelerden ötürü.

Canım ben 23 yaşındayım fondoten falan sürmem.
Ne zaman sürsem cildim sivilce oluyor.
Olanı kapatmak için uğraştıkça daha da batıyor.
Sana tavsiyem bırak cildin hava alsın .

cildi sivilceye yatkın ciltler özel günler hariç kesinlikle fondoten kullanmamalı diye düşünüyorum..

ayrıca cildiniz kötü değil.. maske yada peellingle değilde kullanacağınız ilaçlarla 2 haftada toparlar kendini.. ama ilaca başlayın mutlaka..

benimde cildim her an sivilce cıkartmaya meyillidir...yağsız bb kremlerle yüzünüze baz oluşturup ardından güzel bir markanın pudrasıyla cıldınızı pürüssüz gösterebilirsiniz.. ben bb krem bıle surmuyorum sadece pudra kullanıyorum...

pudra kuru oldugu ıcın yaglandırıp sıvılcelendırmıyor cildi...

yağlı nemlendiriciler kullanmayın..

benimde yüzüm öyleydi hergün dove sabunla yıkardım tabi o da bi süre sonra yüzünü kurutuyo yüzün soyulmaya başlıyo. Kuzenlerimde aynıydı ama onlar bi hap vardı ondan kullandı adını bilmiyorum ama ağır bi haptı kullanmadan önce tahlil yaptırıyosun doktor sana bi kağıt imzalatıyo öyle 3 4 ay kullanıyosun ve her ay tahlil yaptırıyosun ilacı kullanırken dudakların çatlıyo derin inceliyo ağda fln yaptıramıyosun. şuan iki kuzenimin yüzüde pürüzsüz hiç sivilce çıkmıyo bebek gibi oldu hatta tutturdum bende kullanacam diye ama ilaç ciğerlerde ki suyu bitiriyomuş galiba zararı olabiliyomuş o yüzden eşim izin vermedi. şimdi yasmin kullanıyorum artık eskisi gibi değil yüzüm 1 2 tane çıkıyo arada ama önceki kadar fazla ve her zaman çıkmıyo. Sende bi cilt doktoruna görün derim belki sana da kuzenlerimin kullandığı haptan verebilir

geçtimi yüzünüz ?
el yapımı sabun kullanıyorum bende şuan .
bana diane 35 verdi hormon tedavisi için dedi yeni bişi çıkarmadım ona başlayınca ama olanlarda geçmedi . işte komple soydurayım da geçsin hepsi fondotenide bırakayım diye düşündüm

cildi sivilceye yatkın ciltler özel günler hariç kesinlikle fondoten kullanmamalı diye düşünüyorum..

ayrıca cildiniz kötü değil.. maske yada peellingle değilde kullanacağınız ilaçlarla 2 haftada toparlar kendini.. ama ilaca başlayın mutlaka..

benimde cildim her an sivilce cıkartmaya meyillidir...yağsız bb kremlerle yüzünüze baz oluşturup ardından güzel bir markanın pudrasıyla cıldınızı pürüssüz gösterebilirsiniz.. ben bb krem bıle surmuyorum sadece pudra kullanıyorum...

pudra kuru oldugu ıcın yaglandırıp sıvılcelendırmıyor cildi...

yağlı nemlendiriciler kullanmayın..

önce nemlendirici bir krem kullanıyorum sonra lekelerin rengini açıcak birşey sürüp en sona fondoteni yayıyorum işte..
yok yağlı değil pek sivilce çıkarmaz fakat o çıkardığım dönemde hep akne çıktı zaten böyle oldu sonra

cildin gayet normal kaç yaşındasın bilmiyorum 13-18 yaş aralarındaysan ergenlik sivilceleridir geçer canım çok yakında benim cildim o kadar kötüydü ki herkes yanmış mı diyor du sivilceler nedeniyle ben pudra ile limonu karıştırıp kullandım gece yatmadan önce şimdi hiçbirşey yok cildim de pürüzsüz sivilcelerin izi bile kalmadı.

20 yaşındayım . yok sivilceden değil akneden böyle oldu :(
gerçekten mi geçtimi izleri felan ? oo çok sevindim sizin adıınıza

Lekelerim var diye bir ara bende sürekli fondoten kullanmıştım ve cildim dahada kötü olmuştu.
Kesinlikle çok zorda kalmadıkca fondoten kulllanmayın.ben su aralar bb krem kullanıyorum.
Fondotenimide çöpe attım,yoksa sürekli elim fondotenime gidiyordu.

Cildim baya düzeldi diyebiliirim.benim sivilce değilde beyaz tenli olduğum için güneş lekelerim vardı.
şuan pirinç suyu ve kuru maya maskesi yapıyor.gayette memnunum.

size tavsiyem illa fondoten diyorsanız bb kremleri araştırın.cildiniz okadarda kötü değil

Lekelerim var diye bir ara bende sürekli fondoten kullanmıştım ve cildim dahada kötü olmuştu.
Kesinlikle çok zorda kalmadıkca fondoten kulllanmayın.ben su aralar bb krem kullanıyorum.
Fondotenimide çöpe attım,yoksa sürekli elim fondotenime gidiyordu.

Cildim baya düzeldi diyebiliirim.benim sivilce değilde beyaz tenli olduğum için güneş lekelerim vardı.
şuan pirinç suyu ve kuru maya maskesi yapıyor.gayette memnunum.

size tavsiyem illa fondoten diyorsanız bb kremleri araştırın.cildiniz okadarda kötü değil

bb kremim var ama lekeleri kapatmadığı için kullanmadım bir daha

geçtimi yüzünüz ?
el yapımı sabun kullanıyorum bende şuan .
bana diane 35 verdi hormon tedavisi için dedi yeni bişi çıkarmadım ona başlayınca ama olanlarda geçmedi . işte komple soydurayım da geçsin hepsi fondotenide bırakayım diye düşündüm

önceki haline göre şuan çok daha iyi tabi ama önceden bende durmadan fondöten kullanıyodum şuan evden dışarı çıkmadığım için uzun süredir kullanmıyorum kullandığım ilacında etkisiyle geçti 2 3 tane sivilceden kalma leke var onlarda geçiyo yavaş yavaş

bence bakacağını kadar bir şey yok yüzünde çünkü ergenliktesin geçecek bunlar fondöten sürme beni dinlersrn çünkü ben düştüm o hataya sivillerimı hep kapattım hiç hava almadığı için iyileşmedi leke kaldı mantıklı düşünsne sen o iltihabıin üstünü kimyasal bi maddeyle ortrrsen iyileşir mı. Fondöten seni bi gün kurtarır iki gine kurtarır. Ya sonra peki.. cildin hava almadığı için fondöten sürmekten sıkılancak sin bogulacsksin ilerde bence şimdiden birak fondöteni cildini kendi hali e birak

bence bakacağını kadar bir şey yok yüzünde çünkü ergenliktesin geçecek bunlar fondöten sürme beni dinlersrn çünkü ben düştüm o hataya sivillerimı hep kapattım hiç hava almadığı için iyileşmedi leke kaldı mantıklı düşünsne sen o iltihabıin üstünü kimyasal bi maddeyle ortrrsen iyileşir mı. Fondöten seni bi gün kurtarır iki gine kurtarır. Ya sonra peki.. cildin hava almadığı için fondöten sürmekten sıkılancak sin bogulacsksin ilerde bence şimdiden birak fondöteni cildini kendi hali e birak

birkaç gündür sürmemeye çalışıyorum aslında sorunda bu benim hiç sivilcem yok yüzümde hep leke hep leke lekerin üstünü kapatıyorum bende :(

birkaç gündür sürmemeye çalışıyorum aslında sorunda bu benim hiç sivilcem yok yüzümde hep leke hep leke lekerin üstünü kapatıyorum bende :(

lekelere elma sırkesı sur. lekeler coktandr varsa bıraz uzun sure devam etmelısın elma sırkesıne emn ol rengı acılcak bı sure sonra kaybolcak. pamuğa birazcık elma sırkesı dok leke ye masaj yap beklet. aksam yaprsan daha ıı sabah uyandgnda ykarsın

Back
X