Saç Kesim Şekilleri Karar veremedim bir de sizlere danışayım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bencede cnm birazdaha kısaltmalısın hatta bob modeli tarzı bişeyler yapabilirsin aama bunu güzel olmadığını düşündüğüm için sölemiom gayet güzel olmuş sadece bob tarzının seni daha dişi göstereceğini düşündüm bir an

HAZAN45 çok teşekkür ederim canıma.s. evet bence de biraz kısaltayım en iyisi..bu arada dişilik haa woouuwaklinialirimsmile

Güzel olmuş canım. Bence de biraz daha kısaltmalısın çünkü ben de biraz daha kısasını kestirmiştim bu modelin gerçekten çok güzel duruyor öyle olunca. Çok olumlu tepkiler almıştım. Şimdi uzadılar, yine kestirmeyi düşünüyorum aynı şekilde.

teşekkür ederim canım çok saol..opuyorumnanaktan evet herkes biraz daha kestir diyorsa yapıcak bişey yok kestircem canım bi kaç gün sonra ..valla haklıymışsın iyiki kestirdima.s.

Hos olmus, daha saglikli görünüyorlar hem kökü sende yine uzar. arada degisiklik iyidir. Bob cok hos olur.

link eklemek istedim ama henüz mümkün degilmis

AYGİRL teşekkür ederim evet haklısın değişiklik iyi geldi senelerdir hep uzun modeller kullanıyordum..birkaç gün geçsin tekrar arkalarını kısalttırıcam bob a yakın bişey olur işteea.s.

D: ALLEGRİA cım ; o kel e yakın olmuş ondaki farklılık daha fazlaa..ben çok gülüyorum :roflol: 3 yıldır saçlı sakallı tanıdığım adam kirli sakalını da keserse tam bebek poposu gibi olucak:dance:
ama çok yakışmışş çok beğendim..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…