Saç Kesim Şekilleri Karar veremedim bir de sizlere danışayım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ah bu erkkler enrden buluyor böyle şeyleri.. canım kestir desem hiç içimden gelmiyor kestir demek ama svgilinde snn içn önemli :S bişy diyemicem

bence kestirmelisin tabi çok fazla olmamak kaydıyla:))) senin içinde değişiklik olur hem ikinizin ortak yapacağı bişey güzel olur bence...

NRCN cım valla ben de bilemedim nerden buluyolar hakikaten..ahh ahhhh
KADERSZ haklısın sanırım şimdi hevesini kırmayayım ..sonra birlikte bişey yapmıyoruz desem bu kez der "e ben söylüyorum sen yanaşmıyosun" diye hay allahımmm:bbo:
cvp için sağolunn

Bence de kestir canım hem hiçbişey kaybetmezsin hemde erkek arkadaşının hevesini kırmamış olursun yerimseniben

bencede........................

evet BUSEMAVİcim sanırım en doğrusu bu..o gitti bile kuaföre onun kestirdikten sonraki halini görünce sinirden gidip kestiricem sanırım:çok üzgünüm:

Benim de evlenmeden önce belime kadar uzun saçlarım vardı. Değişiklik olsun diye baya kısa kestirdim. Sonra da hoşuma gitti. Sen de kestirebilirsin ama çok kısa kestirme derim :))

omuzlarımla çenem arasında bi boyda kestirmeyi düşünüyorum BURCU_BRC cum umarım benim de hoşuma gider sanırım akşam kestiricem

Kestirdikten sonra ilk bir kaç saat pişmanlık içinde geçiyor, aynaya zor bakıyorsun. Ama sonra alışıyorsun, hatta dediğim gibi ben o kadar olumlu tepki aldım ki çok sevdim sonradan saçlarımı. Umarım senin de hoşuna gider canım. Saç biz bayanlar için çok önemli.

tahmin edebiliyorum eski saçım gözlerimin önüne gelicekD: çok dökülüyodu iyi gelir diye avutayım kendimi çok teşekkür ederim BURCU_BRC bana cesaret verdin ..

Canım saçların çok dökülüyorsa zeytinyağı sür, çok faydasını görmüştüm ben. Hem daha gür ve parlak oluyorlar. Doğum sonrası tekrar başlamak istiyorum zeytinyağına nasipse.

bence saclarini kes, benimde cok uzun saclarim vardi cok düsündüm, herkese sordum yakisirmi diye, sonunda kestim, kestikten hemen sonra pisman oldum, eve gelip agladim:) ama 2,3saat sonra alistim, sadece tuhafima gitmisti, simdide iyiki kestirdim diyorum

dün akşam iş çıkışı kuaförüme gittim,çıkmış pazar günü de kapalılar..artık pazartesiye kaldı benim saçlar..
BENELİF cim umarım ben de senin gibi iyiki kestirdim derim..pazartesi görücez

ben kıyamazdım saçlarıma açıkçası yakışmaz gibime geliyo kısa saç bana belkide o yüzden:umursamaz: ama bazılarına kısa saç o kadar çok yakışıyo ki..belki sende onlardan birisindir canım :1rolleyes: ne yaptın kestirdin mi saçlarını??

V şeklinde kestirebilirsin hem istenilen kısalığı sağlarsın hemde arkadan uzunluğu bozulmamış saçların oluryerimseniben yıllardır v modeli kullanıyorum saçlarım popomda:kedi:

Son düzenleme:
kızlarrr saçlarımı kestirdim evet gitti omuzlarıma değiyor kuaförüm daha kısa kesmeye korktu açıkçası daha sonra başına ekşirim diye erkek arkadaşım henüz görmedi farklı şehirlerdeyiz ancak kameradan görebilir bugün..
önceki ve sonraki fotoğrafımı ekliyeceğim bakalım siz beğenecek misiniz?olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
buyrun öncesi ve sonrası..umarım beğenirsiniz..olumunekankayizsmile
bi kaç gün sonra bi parmak daha kısaltmayı düşünüyorum..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…